Mergi la conţinutul principal

Noi performanțe pentru Denisa Cosmina Balaban și Darius Techiu

* atleta pregătită de profesorul Fănel Ionescu este medaliată cu bronz la senioare, la 60 m garduri * în aceeași probă, la tineret, Balaban este vicecampioană națională * Darius Techiu, medaliat cu aur la 60 m garduri tineret

 

 

 

 

La prima finală din acest an, cea rezervată seniorilor și tineretului, atleții de la LPS Brăila Denisa Cosmina Balaban și Darius Techiu, pregătiți de profesorul Fănel Ionescu, au obținut rezultate remarcabile.

Încă junioară I, Balaban a avut o evoluție foarte bună în proba de 60 m garduri, unde, cu timpul de 8:37 secunde, nou record personal, și-a trecut în cont medalia de bronz la senioare, iar la tineret, în aceeași probă, a devenit vicecampioană națională.

Denisa Cosmina Balaban și-a mai trecut în cont la această ediție a naționalelor o medalie de bronz, în proba de 60 m plat, timpul realizat de aceasta, 7:65 secunde, reprezentând de asemenea un nou record personal.

Colegul ei de grupă, Darius Techiu a devenit campion național în proba de 60 m garduri, cu un nou record personal, 8:14 secunde.

Peste două săptămâni, cei doi atleți de la LPS Brăila vor concura în finalele juniorilor I, mai precis la categoria lor de vârstă.

Rezultatele sunt în concordanță cu graficul la ora actuală. Cei doi sunt încă juniori I și vor lupta pentru podium peste două săptămâni. Sunt mulțumit de rezultatele lor și de performanțele realizate”, ne-a declarat profesorul Fănel Ionescu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro