Mergi la conţinutul principal

Noi parcări în Viziru, Buzăului și Radu Negru

• lucrările au început săptămâna trecută cu cea mai aglomerată zonă, cea a Spitalului Județean • după alegeri se vor înființa parcări noi în cartierele Vidin și Progresul

 

Primăria Brăila anunță înființarea de noi parcări în municipiu. De data aceasta este vorba despre cartierele Viziru, Buzăului și Radu Negru, iar lucrările au început de săptămâna trecută, după cum a declarat edilul Marian Dragomir în cea mai recentă conferință de presă.

”Au început lucrările la parcările din cartierele Vizirului, Buzăului și Radu Negru, toate zonele dintre blocuri. Lucrările au început din zona cea mai aglomerată, cea a Spitalului Județean. Sunt sute de locuri de parcare care se fac între blocuri, sunt prevăzute și spații verzi, la fel cum am făcut și în Obor, la fel cum am făcut și în Hipodrom, la fel cum lucrăm acum în zona Gării, tocmai pentru că este important ca pe lângă locurile de parcare să avem și spații verzi. Atenție, în toate aceste parcări se vor monta camere de filmat care asigură și protecția mașinilor, dar mai ales a oamenilor care locuiesc în acele zone”, a declarat Dragomir.

Acesta a mai anunțat că alte câteva sute de locuri de parcare se vor înființa în cartierele Vidin și Progresul, însă lucrările vor fi demarate după alegeri locale.

”Pe lângă aceste parcări pe care le-am început, suntem în faza finală de proiectare, urmând ca după aceea să luăm și toate avizele, la parcările din cartierele Vidin și Progresul. Unde, la fel, avem câteva sute de astfel de locuri de parcare. Am stabilit deja și câștigătorul licitației în urma unei proceduri desfășurate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Numai că acolo lucrările vor începe după alegeri”, a mai spus edilul-șef.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro