Mergi la conţinutul principal

Noi locuri de muncă pentru brăileni. Vezi ce se caută!

• AJOFM Brăila oferă peste 180 de joburi, unele chiar în administraţia publică • locuitorii din Frecăţei au şansa de a munci în cadrul Administraţiei Bazinale de Apă Buzău-Ialomiţa

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila vine cu noi locuri de muncă pentru şomerii brăileni. Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, sunt vacante 188 de joburi atât în administraţia publică, cât şi în cadrul firmelor private.

Astfel, şomerii cu studii medii îşi pot găsi un loc de muncă în următoarele ocupaţii: agent comercial, lucrător comercial, tehnician operare sistem CAD confecţii sau vânzător. Cei care au absolvit 8 clase pot munci la confecţionarea cablaje auto.

Persoanele cu o vechime de un an în muncă pot opta pentru un job de călcător final şi interfazic, frizer, lăcătuş construcţii navale şi metalice, polizator sau sudor. Brăilenii care au trei ani experienţă în domeniu au la dispoziţie următoarele locuri de muncă: electrician nave, inginer nave, marinar, pilot naval, barjist,  mecanic utilaj, stungar universal, vopsitor industrial şi zidar-rosar-tencuitor.

De asemenea, AJOFM Brăila oferă o slujbă şi muncitorilor necalificaţi, la ambalarea produselor solide şi semisolide. Persoanele cu handicap, care au şi o vechime de un an, îşi pot găsi şi ele un job ca operator calculator electronic şi reţele.

 

Lista locurilor de muncă vacante în administraţie

Locuitorii din comuna Frecăţei au oportunitatea de a munci în cadrul  Agenţiei Naţionale Apele Române. Asta pentru că Administraţia Bazinală de Apă Buzău- caută agent hidrotehnic, minim 8 clase, care să aibă domiciliu în comuna Frecăţei. Candidaţii interesaţi îşi pot depune dosarele până pe 3 februarie, iar concursul va avea loc pe 10 februarie.

Filarmonica “Lyra - George Cavadia” are vacant postul de secretar muzical. Condiţii de participare: studii superioare, vechime minimă 5 ani. Dosarele se depun până pe 13 februarie iar concursul va avea loc între 17 - 23 februarie.

Şcoala Gimnazială Vădeni angajează paznic (studii minime 8 clase, atestat agent pază) şi femeie de serviciu (studii minim 8 clase).

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, până pe 1 februarie, se mai pot depune dosare pentru posturile de asistenţi farmacie (diplomă de şcoală postliceală sau echivalentă) şi cele de infirmieră (minim şcoală generală). Concursul pentru asistent farmacie va avea loc între 16-21 februarie, iar pentru infirmieră 20-23 februarie.

Lista completă a locurilor de muncă vacante o găsiţi pe site-ul AJOFM Brăila.

Persoanele neînregistrate în evidenţa Agenţiei care solicită loc de muncă se vor prezenta la sediul din Bulevardul Dorabanţilor nr. 603-605, sau la punctele de lucru Făurei şi Însurăţei, cu următoarele documente: act de identitate - copie şi original; acte de studii şi calificare - copie şi original; carnetul de muncă, dacă este cazul; adeverinţă medicală cu menţiunea “apt pentru muncă” sau “clinic sănătos”, cu eventuale restricţii medicale. 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro