Mergi la conţinutul principal

Noi atribuiri de loturi de teren pe Legea 15/2003 făcute de Primăria Brăila

• reprezentanţii Primăriei Municipiului Brăila au anunţat, ieri, prin intermediul unui comunicat de presă că se pregăteşte atribuirea unui nou lot de terenuri în baza Legii 15/2004, privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea de locuinţe • şedinţa publică va avea loc, mâine, la ora 9:00, în locaţia de pe Strada Mihai Eminescu, nr. 25 (scena unde au loc spectacole de teatru)

 

Veste bună pentru tinerii care s-au înscris pe listele privind atribuirea de terenuri din partea Primăriei Municipiului Brăila. Potrivit unui comunicat de presă emis de către municipalitate, mâine, la ora 9:00, în locaţia din Strada Mihai Eminescu nr. 25 (scena unde au loc spectacole de teatru), va avea loc o şedinţă publică în acest sens. Pe scurt, este vorba despre o nouă atribuire de loturi de teren în baza Legii 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personală.

“Având în vedere prevederile Hotărârii Consiliului Local Municipal Brăila nr. 427/31.08.2020 şi Hotărârea Consiliului Local Municipal Brăila nr. 150/31.03.2020 se aduce la cunoştinţă publică faptul că, atribuirea loturilor de teren în baza Legii nr. 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personală, republicată, se va efectua în şedinţa publică organizată în data de 18.09.2020, ora 9:00, în locaţia din str. Mihai Eminescu nr. 25 (scena unde au loc spectacole de teatru)”, se precizează în comunicatul emis de către reprezentanţii Primăriei Brăila.

Precizăm că, potrivit unei declaraţii recente a primarului Marian Dragomir, loturile de teren se mai atribuie în măsura în care există locaţii disponibile. Mai exact, dacă brăilenii care au obţinut deja teren în baza Legii 15, nu au respectat termenii contractuali, iar loturile care ajunseseră iniţial la aceştia pot fi din nou “scoase la bătaie”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro