Mergi la conţinutul principal

Noaptea Muzeelor și la Muzeul Umorului și Filarmonica ”Lyra”

* caricaturistul Costel Pătrășcan vă așteaptă să treceți pragul muzeului sâmbătă, 13 mai, între orele 18.00-24.01

 

 

”Să mai și râdem, că tot nu ne vede nimeni”. Sub acest generic, sâmbătă, 13 mai, cu ocazia evenimentului Noaptea Muzeelor, care se desfășoară în 28 județe din țara, Muzeul Umorului din Brăila își deschide larg porțile pentru vizitatori. Cei care vor să admire lucrările caricaturistului Costel Pătrășcan, și nu numai, sunt așteptați între orele 18.00-24.01. Vizitatorii vor avea ocazia să vadă cea mai noua expoziție de lucrări a caricaturistului brăilean Costel Pătrășcan, ”Caricatura pusă la zid”.

Aceasta este prima ediție a evenimentului ”Noaptea Muzeelor” la care participă Muzeul Umorului. Situat în Centrul istoric, în clădirea Palatului Culturii Brăilene ”Lyra”, Strada Cojocari nr. 21, Muzeul Umorului a fost deschis oficial în octombrie 2022, fiind un proiect unic în România.

”Noaptea Muzeelor” și la Filarmonica ”Lyra”

Filarmonica “Lyra – George Cavadia” Brăila, cu sprijinul Consiliului Județean Brăila și al Primăriei Municipiului Brăila, se alătură instituțiilor de cultură ce sărbătoresc Noaptea Muzeelor. Astfel, sâmbătă, 13 mai 2023, ora 21.00, la sediul de pe Str. Ana Aslan nr. 29, Filarmonica va oferi publicului brăilean un program cameral pregătit pe îndelete de artiștii Cvintetului “Lyra – George Cavadia” Brăila: Cornelia Gheorghiu – vioară, Iulia Sava – vioară, Gabriela Lăzăroiu – violă, Tereza Gânju – violoncel, Gheorghe Constantinescu – clarinet.

Intrarea la acest eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro