Mergi la conţinutul principal

Nistor, total dezamăgită de actualii parlamentari şi aleşi locali brăileni

• preşedintele UNPR Brăila, Marioara Nistor, a lansat, recent, un atac dur la adresa actualilor deputaţi şi senatori, fiind de părere că fac zero eforturi pentru a se face auziţi şi că preferă să stea doar în “birourile călduţe” • o părere asemănătoare are ex-deputatul şi despre consilierii municipali şi judeţeni, pe care îi vede total dezinteresaţi de problemele brăilenilor

 

Fostul deputat UNPR/PMP Brăila Marioara Nistor consideră că activitatea actualilor parlamentari ai judeţului nostru este aproape inexistentă, iar cea a aleşilor locali total ruptă de nevoile cetăţenilor.  Noul preşedinte al UNPR Brăila a profitat, recent, de întâlnirea cu presa la conferinţa judeţeană de alegeri a partidului, pentru a-şi expune opinia despre cei care reprezintă Brăila la nivel politic şi administrativ. Nistor a afirmat că spre deosebire de actualii deputaţi şi senatori, în timpul mandatului său a încercat să aibă cât mai multe declaraţii publice şi să atragă atenţia asupra problemelor brăilenilor.

“Este aproape inexistentă activitatea parlamentarilor de Brăila. În decursul celor 4 ani, aşa după cum bine ştiţi, eu am avut o activitate foarte intensă. Chiar dacă am fost la un partid mai mic decât celelalte, activitatea UNPR-ului şi a cabinetului meu parlamentar a ieşit în evidenţă săptămânal. Pentru că săptămânal am avut acţiuni, săptămânal am ieşit în presă şi am spus problemele cu care se confruntă brăilenii. În afară de asta, ca parlamentar, în fiecare miercuri dimineaţă, mergeam şi făceam declaraţii politice şi nu numai. Noi, parlamentarii UNPR am avut o activitate intensă, am promovat reducerea TVA-ului la alimente, la lapte. Deci noi am fost iniţiatorii acestei legi! Ne-am gândit la binele românilor. Eu sincer vă spun, pe actualii parlamentari nu îi văd. Nici în presă, nici pe stradă nu îi văd să iasă şi să întâlnească oamenii”, a declarat Nistor, dezamăgită.

Mai mult, şefa UNPR Brăila consideră că pe aleşii actuali pur şi simplu nu îi interesează soarta oraşului şi a judeţului nostru.

 

Nistor este dezgustată de limbajul unora dintre consilierii brăileni

Nici despre modul în care unii dintre aleşii brăilenilor în CJ şi CLM aleg să se manifeste în şedinţele publice, fostul deputat nu a avut comentarii prea pozitive. Aceasta susţine că nu este normal ca din poziţia de parlamentar sau ales local să ai ieşiri publice necontrolate, la fel cum nu este potrivit să stai toată ziua în birouri.

“Eu cred că nu îi interesează. Avem şi oameni pricepuţi în politica brăileană, dar dacă nu vrei să ştii ce probleme au brăilenii... Repet, eu nu i-am văzut pe străzi. Nici pe consilieri, nici pe primar, nici pe preşedintele Consiliului Judeţean. Nu i-am văzut să ia străzile la rând, să discute cu cetăţenii, să meargă în cartierele mărginaşe. Nu i-am întâlnit. Poate i-aţi întâlnit dumneavoastră. Dar mi se pare că stau bine mersi în birouri. Este cald, este bine. Iar în şedinţele publice, deşi nu am participat, am citit ce scrieţi dumneavoastră şi consider că este strigător la cer ceea ce se întâmplă în Consiliul Judeţean şi în Consiliul Local Municipal. Atitudinea consilierilor şi vorbele pe care şi le spun acolo este ceva de neînchipuit. Eu n-am crezut şi nu cred că Brăila a mai avut în CJ şi CLM astfel de consilieri până acum”, a conchis Nistor.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro