Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ninsori in mai bine de jumatate din tara

Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA) a atentionat, ieri, prefectii din 26 de judete din Moldova, Dobrogea, Muntenia si Oltenia ca, pina vineri noapte, va ninge viscolit, existind posibilitatea ca, in anumite zone, stratul de zapada depus sa fie "consistent".
Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul MMGA a trimis, ieri, atentionarea redactata de meteorologi prefecturilor din Arges, Bacau, Bucuresti, Buzau, Botosani, Braila, Calarasi, Constanta, Dimbovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vilcea si Vrancea.
Potrivit documentului, incepind de ieri dimineata si pina la miezul noptii de vineri, va ninge iar vintul va viscoli si chiar troieni zapada.
"In intervalul mentionat, in Moldova, Dobrogea, Muntenia si Oltenia va ninge, iar vintul va prezenta intensificari, viscolind si troienind local ninsoarea. Izolat cantitatile de precipitatii cazute vor depasi 15 litri pe metrul patrat in 12 ore, indeosebi in Muntenia si Oltenia. In regiunile vizate, stratul de zapada depus poate fi consistent", se precizeaza in documentul emis de MMGA.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii