Mergi la conţinutul principal
În semn de recunoștință pentru PSD

Nicu Niță face Grădinița de la ”Măgarul Tăvălit”

* deputat din 2016, Niță a fost susținut de PSD să-i ia locul lui Paladi în Comisia de Politică Economică, Reformă și Privatizare * culmea, el este în continuare și secretar la Comisia de Agricultură * până una alta, numărul terenurilor agricole din declarația de avere a lui Niță, crește văzând cu ochii * și cum Niță vrea să afle tot PSD-ul că știe și scăderea, a demarat lucrările de construcție a mult promisei Grădinițe de la „Măgarul Tăvălit”

 

 

 

Lovitură de teatru în PSD! Deputatul Nicu Niță a ajuns vicepreședinte al Comisiei de Politică Economică, Reformă și Privatizare în locul lui George Paladi, după trădarea acestuia și plecarea în PNL. În fine, deocamdată Paladi este deputat neafiliat dar urmează, cică, conform procedurilor, să facă parte din grupul parlamentarilor liberali. Revenind la Nicu Niță, el rămâne în continuare și secretar al Comisiei de Agricultură. În acest context, Niță o să încaseze bani în plus, pare-se, din cele două comisii, bașca indemnizația de parlamentar și sumele forfetare. Reamintim că în urmă cu mulți ani și Mihai Tudose a fost chiar președinte al Comisiei de Politică Economică și acum uite unde a ajuns. Niță, în schimb, are acum 66 de ani și dacă ar urma traseul lui Tudose poate pe la 80 de ani ar ajunge premier, eventual europarlamentar. 

Oricum, deputatului Niță îi merge bine. Studiind declarația lui de avere am citit că pe lângă 5 terenuri intravilane, figurează la ”purtător” și 1.004.489 mp terenuri agricole plus încă 30 de parcele de zeci de mii de metri pătrați pe care, sincer, am obosit să le mai adunăm. Un adevărat latifundiar.  Asta fără a pune la socoteală casele de vacanță, spațiile comerciale, autoturismele etc etc.

În aceste condiții, reporterii ”Obiectiv” l-au luat la întrebări, fără menajamente, cu privire la terenul din Chercea ”La Măgarul Tăvălit”, cum i se zice, despre care a promis cu mulți ani în urmă că va face o grădiniță, în condițiile în care știm cu toții maniera controversată a concesionării celor 1000 mp: ”De data asta nu m-ați mai prins. M-am apucat de lucrări! Problema este cu constructorii ăștia care se găsesc tare greu de când cu Podul, cu asfaltările, cu stațiunea Lacu Sărat! Am vorbit cu Stăncic de la Tancrad. I-am zis că vreau o grădiniță cam cum e vila lui cu 12 camere din Galați. Dar fără piscină că e greu...trebuie și salvamar că altfel e riscant cu copiii ăștia mici. Mi-a zis că nu-i problemă! Până-n toamnă e gata!”

Într-adevăr, curtea e curată, dar nu se vede niciun utilaj, nicio groapă, ci doar un aprozar...Nicu Niță: ”Păi da, pentru că aștept și niște bani europeni după cum puteți vedea pe pancarda aia mare. Ați văzut că e treabă bună cu școlile. Cine se mișcă are de luat”. Sursa citată a adăugat că e bogat, nu neagă, dar la cât cere Tancrad-ul nu-i simplu nici pentru el.

L-am întrebat pe proaspătul lider al PSD, Francisk Chiriac, ce-l recomandă pe Niță într-un asemenea post și dacă este adevărat că de data asta, după atâta amar de vreme,  chiar se va ține de cuvânt. ”Ați văzut declarația de avere a lui Niță? Asta l-a recomandat în toți acești ani, nu mai e un secret pentru nimeni! Cât privește promisiunea, n-ar fi nici primul nici ultimul care minte cum respiră pe de o parte, pe de alta, pe cine voiați să-l susținem în locul trădătorului Paladi? Pe Mircea Florin?”.

În altă ordine de idei, surse demne de încredere ne-au declarat că mulți dintre pesediștii de frunte vor ajunge ”oale și ulcele”, la figurat vorbind, în vreme ce Nicu Niță va supraviețui nu numai pentru că are de dat, dar el este un tip disciplinat, ascultător, când vine vorba despre liderii partidului indiferent cum îi cheamă. Să fie sănătoși cu toții!

Revenind la edificiul construit de Niță, el se va numi ”Grădinița lui Tăticu” și cei ce doresc să-și înscrie micuții începând cu viitorul an școlar își pot face de pe acum o programare la email: nitanicu51@yahoo.com. Pe scurt, doritorii trebuie să își lase un număr de telefon, și să comunice vârsta copilului, asta ca să se știe cam câte grupe vor fi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro