Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nicușor Jica, omagiat de foștii colegi de la Dacia Unirea

* Inițiativa a aparținut fiului, Ștefan * evenimentul a fost organizat de fostele glorii ale fotbalului brăilean, Alexandru Drogeanu și Vasile Brătianu

 

Fostele glorii ale fotbalului brăilean l-au omagiat, sâmbăta trecută, pe fostul lor coleg de la Dacia Unirea, Nicușor Jica, trecut în neființă la finalul lunii septembrie 2020, în uma unui teribil accident rutier.

Inițiativa i-a aparținut fiului său, Ștefan, și el fost fotbalist format la echipa fanion a orașului Brăila. Fiul regretatului Nicușor Jica a luat legătura cu doi dintre foștii colegi ai tatălui său de la Dacia Unirea, Alexandru Drogeanu și Vasile Brătianu, iar cei doi au organizat evenimentul omagial.

Sâmbăta trecută, la un an de la tragedie, pe terenul cu gazon sintetic al Colegiului Tehnic “Costin D. Nenițescu” au venit Alexandru Drogeanu, Vasile Darie, frații Brătianu, Costel și Vasile, Ionel Constantin, Cristi Rusu, Tudorel Pelin, Nicu Marcadonatu, Fane Paloșanu, Gică Rusescu, Laurențiu Constandache, Sebastian Baciu, Ștefan Jica.

Cei menționați au jucat un meci format din două reprize a câte 15 minute fiecare, după care, i-au oferit soției lui Nicușor Jica o plachetă cu chipul fotbalistului pe care era inscripționat: “Nu te vom uita niciodată”.

“Evenimentul l-am organizat la inițiativa lui Ștefan Jica. A fost ceva în pripă, Ștefan ne-a sunat pe mine și pe Vasile Brătianu și ne-a rugat să organizăm acest eveniment omagial. Nu am avut prea mult timp la dispoziție, dar am vorbit la telefon cu toți foștii noștri colegi și am reușit să ne întâlnim. Am jucat o miuță și apoi i-am oferit soției o plachetă. Sper ca pe viitor, într-un alt cadru, să-i putem omgia și pe Vasilică Fătu și Viorel Cozma”, ne-a declarat Alexandru Drogeanu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii