Skip to main content

Nici un inotator roman nu s-a calificat in finala

Nici un inotator roman dintre cei cinci intrati in concurs nu a reusit, marti, calificarea intr-una dintre finalele Campionatelor Mondiale de Natatie de la Melbourne.
In proba de 800 metri liber, Dragos Coman s-a clasat pe locul 15 in serii, cu timpul de sapte minute, 59 de secunde si 91 de sutimi, ratind calificarea in finala.
Sportivele Camelia Potec si Ionela Cozma nu au reusit calificarea in semifinalele probei de 200 metri liber, clasindu-se pe locurile 17, respectiv 30 in serii. Potec a fost inregistrata in 2:00.05, iar Cozma in 2:02.60.
In proba de 200 metri fluture, Ioan Stefan Gherghel a ocupat locul 18 in serii, cu timpul de un minut, 58 de secunde si 48 de sutimi, ratind calificarea in semifinale.
Sportivul Valentin Preda nu a reusit calificarea in semifinalele probei de 50 metri bras, clasindu-se pe locul 29 in serii, cu timpul de 28 de secunde si 78 de sutimi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu