Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nici un inotator roman nu s-a calificat in finala

Nici un inotator roman dintre cei cinci intrati in concurs nu a reusit, marti, calificarea intr-una dintre finalele Campionatelor Mondiale de Natatie de la Melbourne.
In proba de 800 metri liber, Dragos Coman s-a clasat pe locul 15 in serii, cu timpul de sapte minute, 59 de secunde si 91 de sutimi, ratind calificarea in finala.
Sportivele Camelia Potec si Ionela Cozma nu au reusit calificarea in semifinalele probei de 200 metri liber, clasindu-se pe locurile 17, respectiv 30 in serii. Potec a fost inregistrata in 2:00.05, iar Cozma in 2:02.60.
In proba de 200 metri fluture, Ioan Stefan Gherghel a ocupat locul 18 in serii, cu timpul de un minut, 58 de secunde si 48 de sutimi, ratind calificarea in semifinale.
Sportivul Valentin Preda nu a reusit calificarea in semifinalele probei de 50 metri bras, clasindu-se pe locul 29 in serii, cu timpul de 28 de secunde si 78 de sutimi.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii