Mergi la conţinutul principal

New Lil Style, pregătiţi de competiţie în America

• cei şapte dansatori brăileni, însoţiţi de coregrafa Liliana Stan, se află în aceste zile în Statele Unite, acolo unde se desfăşoară World Hip Hop Dance Championship

 

Pregătiţi de competiţie! New LiL Style, trupa formată din şapte copii frumoşi cu vârste între 11-15 ani, însoţiţi de coregrafa Liliana Stan, au ajuns pe continentul american, în Phoenix (Arizona), acolo unde între 5 şi 11 august se desfăşoară cel mai mare campionat de hip hop din lume: “World Hip Hop Dance Championship”. Bianca, Mario, Ana, Edi, Anca, Ionuţ şi Laura, “cei şapte dansatori magnifici”, s-au apucat deja de repetiţii, iar în curând vor intra în concurs şi vor pune nu doar talentul, ci şi sufletul pe scenă.

Trupa a reuşit să îşi împlinească visul de a reprezenta Brăila şi România în această competiţie de mare anvergură după ce au fost ajutaţi de sponsori şi de oameni cu suflet mare care au făcut donaţii pentru ca ei să îşi poată acoperi costurile deplasării în America.

“Vă mulţumim pentru ca aţi făcut posibilă participarea noastră la World Hip Hop Dance Championship Phoenix Arizona”, a scris coregrafa Liliana Stan pe pagina de Facebook.

Trupa New LiL Style calcă pe urmele deja celebrei trupe LiL Style, cea care a deschis drumul acestei competiţii în 2016, atunci când au participat la “World Hip Hop Dance Championship” Las Vegas.

Le ţinem pumnii tinerilor dansatori şi le urăm mult succes!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro