Mergi la conţinutul principal

Nesimțirea, sancționată de Poliția Locală Brăila

* în primele zile ale lunii septembrie, 13 brăileni au fost surprinși în timp ce spărgeau semințe pe stradă sau fumau și își aruncau chiștoacele pe jos, deși aveau coșuri de gunoi la îndemână * un individ polua aerul arzând cabluri electrice pentru a vinde cupru la fier vechi, iar un altul a fost sancționat pentru că își lăsa câinele liber pe stradă, noaptea

 

 

 

În perioada 2 - 5 septembrie, polițiștii locali au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila precum și normele de conduită socială, precizează Biroul de Presă al Poliției Locale, prin intermediul unui comunicat. Concret, este vorba despre 13 persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 64 de ani. Dintre acestea, patru persoane au fost surprinse în timp ce consumau semințe și aruncau cojile pe jos în părculețul de joacă pentru copii situat pe Str. Radu Negru. Acestea au fost sancționate contravențional cu suma totală de 4.000 lei. Totodată, alte cinci persoane au fost depistate in Parcul Monument, în timp ce fumau și aruncau chiștoacele pe jos, deși coșurile de gunoi se aflau la câțiva metri distanță. În acest caz s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.000 lei.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, care a fost surprins în timp ce ardea niște cabluri electrice (pentru a obține cupru din acestea), pe str. Rândunicii, a fost sancționat contravențional cu suma de 1.000 lei. Un alt brăilean, în vârstă de 54 de ani, surprins în timp ce arunca, pe Str. Celulozei, pe domeniul public, șase saci plini cu deșeuri din sticlă și plastic, a fost sancționat contravențional cu suma de 1.000 lei.

O brăileancă, în vârstă de 64 de ani, care nu a respectat somația aplicată anterior, de a-și igieniza imobilul și anexele gospodărești, deoarece gradul acestora de insalubritate provoacă disconfort vecinilor și le pune sănătatea în pericol, a fost sancționată contravențional cu suma de 1.000 lei.

De asemenea, un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost sancționat cu suma de 300 lei, deoarece, în calitate de proprietar al unui câine, a lăsat patrupedul liber pe stradă, noaptea, și nu a luat măsuri în vederea prevenirii disconfortului provocat vecinilor prin lătrăturile acestuia, a mai precizat Poliția Locală.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro