Mergi la conţinutul principal

Nesimțirea, amendată permanent de Poliția Locală

* în numai trei zile, au fost date zeci de amenzi unor spărgători de semințe, consumatori de alcool, scandalagii și altor indivizi certați cu legea și cu bunul simț

 

La sfârșitul săptămânii trecute și în prima zi a acestei săptămâni, mai exact în perioada 10 - 12 iulie, polițiștii locali brăileni au continuat războiul fără de sfârșit cu spărgătorii de semințe, aruncătorii de gunoaie, scandalagii și căruțașii care nu vor să înțeleagă că nu mai au voie să circule pe străzile de pe raza municipiului. Altfel spus, polițiștii locali au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului Brăila precum și normele de conduită socială. Astfel, potrivit unui comunicat de presă al Poliției Locale, zece persoane au fost surprinse consumând semințe de floarea soarelui și aruncând cojile pe jos în Parcul Monument, pe B-dul Independenței, B-dul Dorobanților și pe Aleea Mugurilor, fiind sancționate contravențional cu suma totală de 8.000 lei. Tot pe Aleea Mugurilor, o tânără în vârstă de 19 a fost sancționată contravențional cu suma de 200 lei pentru tulburarea liniștii locatarilor, prin strigăte, larmă și diverse zgomote.

În aceeași perioadă, opt bărbați au fost surprinși în timp ce consumau alcool pe domeniul public, în locuri neamenajate în acest sens, aceștia fiind sancționați contravențional cu suma totală de 2.000 lei. De asemenea, un alt bărbat a fost surprins fumând în părculețul de joacă pentru copii ”Mocheta”, fiind sancționat contravențional cu suma de 100 lei. Totodată, pentru depozitarea gunoiului pe domeniul public, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.000 de lei. Astfel, două femei au fost depistate pe Str. C. A. Rosetti, intersecția cu Str. Belvedere, aruncând gunoi lângă punctul de colectare selectivă a deșeurilor, iar un bărbat a fost surprins aruncând P.E.T.-uri și doze de băuturi energizante pe domeniul public, pe Str. 1 Decembrie 1918.

Totodată, un brăilean în vârstă de 38 de ani a fost sancționat contravențional cu suma de 1.305 lei, pentru conducerea unui atelaj hipo pe Șoseaua Râmnicu Sărat, manevră interzisă de prevederile legale în vigoare pe raza municipiului Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro