Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nereguli depistate de inspectorii ITM la angajatori din domeniul protecție și gardă

* 30 de angajatori au fost controlați, zilele acestea, de inspectorii de muncă brăileni * pentru neregulilele constatate în domeniul relațiilor de muncă au fost aplicate, în total, amenzi de 6.000 de lei

 

Angajatorii brăileni din domeniul protecție și gardă, sau care au puncte de lucru deschise la Brăila, verificați de inspectorii ITM.

”În perioada 29 septembrie - 9 octombrie 2021, inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Brăila (ITM), au întreprins acțiuni de control la angajatorii care își desfășoară activitatea în domeniul protecție și gardă. Acestea fac parte din Planul de măsuri realizat la nivel national de Inspectia Muncii în colaborare cu Ministerul Muncii și Protecției Sociale, urmărind, în principal, reducerea incidenței muncii nedeclarate și subdeclarate”, pecizează, într-un comunicat, inspectorul șef al ITM Brăila, Liviu Arhire.

Potrivit sursei citate, în perioada sus-menționată, au fost controlați atât angajatorii care-și au sediul pe teritoriul județului Brăila, cât și cei care își au sediul în alte județe, dar au organizate puncte de lucru la nivelul municipiului și județului Brăila.

Concret, au fost verificați 30 angajatori care își desfășoară activitatea în domeniul protecție și gardă, fiind aplicate  sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.000 de lei ”pentru neconformitățile constatate în domeniul relațiilor de muncă.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii