Mergi la conţinutul principal

Nereguli depistate de inspectorii ITM la angajatori din domeniul protecție și gardă

* 30 de angajatori au fost controlați, zilele acestea, de inspectorii de muncă brăileni * pentru neregulilele constatate în domeniul relațiilor de muncă au fost aplicate, în total, amenzi de 6.000 de lei

 

Angajatorii brăileni din domeniul protecție și gardă, sau care au puncte de lucru deschise la Brăila, verificați de inspectorii ITM.

”În perioada 29 septembrie - 9 octombrie 2021, inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Brăila (ITM), au întreprins acțiuni de control la angajatorii care își desfășoară activitatea în domeniul protecție și gardă. Acestea fac parte din Planul de măsuri realizat la nivel national de Inspectia Muncii în colaborare cu Ministerul Muncii și Protecției Sociale, urmărind, în principal, reducerea incidenței muncii nedeclarate și subdeclarate”, pecizează, într-un comunicat, inspectorul șef al ITM Brăila, Liviu Arhire.

Potrivit sursei citate, în perioada sus-menționată, au fost controlați atât angajatorii care-și au sediul pe teritoriul județului Brăila, cât și cei care își au sediul în alte județe, dar au organizate puncte de lucru la nivelul municipiului și județului Brăila.

Concret, au fost verificați 30 angajatori care își desfășoară activitatea în domeniul protecție și gardă, fiind aplicate  sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.000 de lei ”pentru neconformitățile constatate în domeniul relațiilor de muncă.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro