Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Negru: Sa cistigam titlul ar fi revansa noastra in fata Stelei

Jucatorul Valentin Negru a declarat, marti, ca obtinerea titlului de catre Rapid ar insemna o revansa in fata Stelei, dupa ce gruparea giulesteana a fost eliminata de formatia din Bulevardul Ghencea din Cupa UEFA.
"Presiunea cistigarii campionatului nu este pe umerii nostri, poate pe umerii celor care au puncte in fata noastra. Pentru noi important este sa cistigam fiecare meci. Sa cistigam titlul ar fi revansa noastra in fata Stelei", a spus mijlocasul rapidist.
Si fundasul Vasile Maftei crede ca Rapid poate lua titlul. "Indiferent ce a declarat conducerea, eu de cind sint la Rapid ma gindesc la campionat. Vrem performanta si tot timpul avem titlul in cap. Sintem in semifinalele Cupei Romaniei, putem lua si titlul, deci ambele obiective sint aproape de noi", a spus Maftei.
Referitor la meciul pe care Rapid il va disputa, miercuri, in compania formatiei Otelul Galati, restanta din etapa a XX-a a Diviziei A, Maftei a spus: "Otelul este o echipa valoroasa, mai ales de cind a venit Petre Grigoras acolo si sint sigur ca ne asteapta un joc dificil. Nu ne gindim la razbunare dupa meciul din tur (3-3) cum nu ne-am gindit la razbunare nici la meciul cu Dinamo. Sint trei puncte importante si avem obligatia fata de noi sa cistigam pentru a ramine in cursa pentru titlu, chiar daca diferenta fata de Steaua este destul de mare".
Maftei a comentat, de asemenea, o posibila plecare a tehnicianului Razvan Lucescu de la Rapid. "Razvan deocamdata e aici si nu cred ca va pleca. Am format un grup frumos, o echipa frumoasa si cred ca trebuie sa mergem pe aceeasi cale si la anul pentru a realiza mai mult decit anul acesta", a spus fundasul giulestean.
Mijlocasul Romeo Stancu crede ca meciul cu Otelul este foarte important in cursa pentru titlu. "Daca nu batem nici pe Galati atunci pe cine? Cu o victorie miine si alta in meciul de simbata (n.r. - cu FCM Bacau, in etapa a XXIV-a a Diviziei A) ne apropiem de liderul clasamentului. Avem un culoar favorabil, de ce sa nu profitam, mai ales ca mai este si meciul direct cu Steaua, acolo unde cred ca se va decide practic campionatul".
Referitor la meciul Steaua - Middlesbrough, din semifinalele Cupei UEFA, Stancu le-a urat bafta fotbalistilor stelisti: "Suntem romani, mergem pe mina Stelei si le uram bafta".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii