Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nebula 2006: And the winners are...

Week-end-ul trecut s-au anuntat cistigatorii premiilor Nebula. Iata-i:
Roman: Joe Haldeman - Camouflage
Nuvela: Kelly Link - "Magic for Beginners"
Nuveleta: Kelly Link - "The Faery Handbag"
Povestire: Carol Emshwiller - "I Live with You"
Scenariu: Joss Whedon - Serenity
Premiul Andre Norton: Holly Black - Valiant: A Modern Tale of Faerie
Juriul Nebula a anuntat, cu aceeasi ocazie, numirea lui Harlan Ellison ca si Grand Master, iar a lui William F. Nolan ca si Author Emeritus.
Maestrul de ceremonii a fost Connie Willis, iar decernarea premiilor a decurs fara incidente (au existat voci care sustineau ca Harlan Ellison va refuza premiul, data fiind relatia sa destul de tensionata cu organizatia de breasla a profesionistilor americani intr-ale imaginatiei).
Doar doi dintre laureati au absentat: Carol Emshwiller (al carei premiu a fost ridicat de catre editorul Fantasy & Science Fiction, Gordon Van Gelder) si Joss Whedon (caruia i-a tinut locul scenaristul si romancierul Michael Cassutt).
In fotografia de grup a cistigatorilor, publicata in premiera de LocusOnline, ii putem vedea (de la stinga la dreapta, in picioare) pe Joe Haldeman, Kelly Link, Gordon Van Gelder, William F. Nolan si Harlan Ellison, precum si pe Holly Black si Michael Cassutt (in prim plan).
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii