Mergi la conţinutul principal

Ne-am unit şi mergem la victorie

USR şi PLUS au făcut o alianţă electorală pentru a oferi oamenilor decenţi din România o alternativă care poate să câştige alegeri

 

USR şi PLUS au decis, la începutul lunii februarie, să formeze Alianţa 2020 USR PLUS pentru a candida împreună la viitoarele alegeri europarlamentare, dar şi pentru a deveni principala forţă de opoziţie din România. Am făcut alianţa pentru că împreună putem să le spunem oamenilor: acum avem o şansă reală să schimbăm România, să câştigăm alegerile, să preluăm guvernarea şi să readucem ţara pe drumul european. Împreună putem face asta.

Alianţa USR-PLUS are cea mai bună echipă de candidaţi, mai bună decât oricare altă variantă pe care românii au putut să o voteze de când sunt alegeri europene în România. Avem oameni cu experienţă în administraţia publică – un fost premier, foşti miniştri – oameni care au lucrat ani de zile în instituţiile europene, profesionişti din mediul privat şi activişti din societatea civilă, oameni care s-au luptat ani în şir pentru cei care nu au.

Pe 26 mai este prima bătălie, atunci începem. Urmează doi ani de alegeri, la finalul cărora vrem ca România să scape de penali şi de impostori şi să aleagă în fruntea ţării oameni oneşti şi competenţi. Alianţa 2020 USR-PLUS este o alianţă electorală pentru alegerile de pe 26 mai, dar vrem să mergem împreună la toate alegerile care urmează – prezidenţiale, locale şi parlamentare. Obiectivul nostru este că câştigăm alegerile parlamentare din 2020 şi să dăm României un guvern onest şi competent.

USR şi PLUS aduc mulţi oameni noi în politică. Suntem antreprenori, funcţionari, medici, profesori, IT-işti sau agricultori. Avem în rândurile noastre oameni din toate colţurile ţării şi de toate felurile. Niciunul dintre noi nu visa să devină politician. Dar am ajuns aici pentru că niciunul dintre noi nu a mai vrut să stea deoparte şi să se uite la televizor cum viitorul lui şi al celor din jur este decis de nişte politicieni corupţi şi incompetenţi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro