Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nastase si Vacaroiu vor fi schimbati la inceputul lui septembrie

Vicepresedintele PD Ioan Oltean a declarat, vineri, ca in primele zile ale lunii septembrie vor fi schimbati din functii atit presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, cit si cel al Senatului, Nicolae Vacaroiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Coalitia guvernamentala este mai hotarita ca oricind sa-i schimbe din functii pe cei doi, fiindca trebuie sa intram o data in normalitate. Presedintele Camerei trebuie sa fie schimbat atunci cind se modifica majoritatea, iar daca intr-un mandat se modificamajoritatea de mai multe ori, atunci se vor schimba si presedintii de fiecare data", a declarat Ioan Oltean, intr-o conferinta de presa.
Deputatul PD a catalogat gestul lui Adrian Nastase de a refuza sa convoace o sesiune extraordinara a Camerei Deputatilor drept "cel mai mare abuz de la alegerea lui ca presedinte al Camerei Deputatilor".
Presedintele PD, Emil Boc, declara, joi, intr-o conferinta de presa, ca Adrian Nastase a facut un serviciu Coalitiei, refuzind sa convoace Camera Deputatilor in sesiune extraordinara, pentru ca astfel a oferit singur un motiv pentru revocarea sa.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a declarat, marti, dupa sedinta Biroului Permanent al acestui for legislativ, ca o convocare a sesiunii extraordinare pentru data de 31 august este neregulamentara, deputatii urmind sa fie convocati in sesiuneordinara incepind cu 5 septembrie.
Nastase a semnat decizia privind convocarea Camerei Deputatilor in cea de-a doua sesiune ordinara a anului 2005, in ziua de luni, 5 septembrie, la ora 14.00, decizie pe care a transmis-o presei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii