Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nastase, numara ouale alea si fa-ne o omleta!

Stiu o vorba de pe vremea cind Adrian Nastase era un simplu activist de partid, cind infiera cu minie proletara capitalismul. Si vorba asta zice asa: "Saru' mina pentru masa, ca mincare-a fost gustoasa si bucatareasa grasa". In acest moment nu pot preciza daca mincarea a fost gustoasa, pentru ca inca nu am mincat, dar pot spune cu certitudine ca bucatareasa e grasa. E dolofana, are case multe, tablouri asijderea si ceva dosare la DNA.
Vreau sa va spun ca sint unul dintre cei care se bucura ca Adrian Nastase a ramas fara serviciu. Adica nu mai este sef la Camera Deputatilor. Timp de patru ani de zile, cit el a fost premier, am simtit ca ma ia la misto, iar acum a venit vremea sa-l iau si eu la misto, pentru ca a ajuns un simplu deputat ca Alin Teodorescu. Mi-ar placea sa aud ca nevasta-sa ii va retrage sprijinul conjugal, pentru ca nu mai suporta sa fie luata peste picior de cucoanele alea de la coafor care-i zic asa, de la obraz: "Cum, fata, barbat'tu e doar deputat? Pai, sint inca 250 ca el!". In ciuda acestor chestiuni, n-am eu inima atit de rea incit sa-l vad pe bietul Adrian cum se tinguie ca n-are de munca, ca sta pe bara sau pe cosor, cum am auzit ca-i cam place.
Publicam in editia de astazi aceasta fotografie document, realizata fix acum trei ani de un suporter al revistei "Scormonitoru". Nu, nu este nici un trucaj. Martor imi este nenea circiumaru (se stie el) ca poza este reala, pentru ca este facuta la circiuma lui. Asadar, ia sa vedem noi ce avem in poza. Pai, avem un Adrian Nastase plin de el, iar mai jos anuntul din care reiese ca se cauta o bucatareasa. Pe vremea aia, dupa cum se observa si din fotografie, Adrian era presedintele PSD. Acum nici presedinte al familiei Nastase nu mai este. Si chiar daca se va inscrie in PC, tot somer va ramine. De asta spun ca n-ar fi rau ca Adrian s-o lase naibii de opozitie si sa se faca bucatareasa , sa incerce si el sa vada cum e sa cistigi un ban cinstit. De la banala omleta cu sau fara oua de la Cornu, Adrian ar putea trece, de exemplu, la o marinata din rechin. Hai, ma, Adriene, daca pina si Basescu da semne ca ar sti sa gateasca rechini, apai tu, care esti scolit prin strainataturi, ar trebui sa inveti reteta asta cit ai zice DNA.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii