Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nastase cere confirmarea oficiala a verificarii conturilor sale

Deputatul PSD Adrian Nastase a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca informatiile furnizate de surse judiciare privind verificarea conturilor familiei, trebuie sa fie confirmate sau infirmate de procurorii de caz, Lucian Papici si Mariana Alexandru, intrucit lui DNA nu i-a comunicat nimic oficial.
Nastase a aratat ca pentru informatii privind ancheta judiciara trebuia asumata responsabilitatea.
"Procurorii de caz trebuie sa spuna daca aceste informatii sint corecte sau sint incorecte si trebuie sa-si asume declaratiile, pentru ca mie nu mi s-a comunicat nimic si, in consecinta, nu pot comenta aceste informatii", a spus Adrian Nastase.
Procurorii anticoruptie fac o verificare a conturilor lui Adrian Nastase, ale sotiei lui, Dana Nastase, ale matusii acesteia, Tamara Cernasov, precum si ale altor persoane vizate in dosarul Zambaccian, anchetatorii incercind sa afle si unde au ajuns anumite bancnote, informeaza surse din magistratura.
Potrivit surselor citate, anchetatorii au cerut bancilor sa verifice conturile fostului premier Adrian Nastase, Dana Nastase, Tamara Cernasov (matusa Danei Nastase), Smaranda Corbeanu (fosta angajata a sotilor Nastase) si Irina Jianu (apropiata a acestora, acuzata in dosarul Zambaccian).
Aceleasi surse au precizat ca, in acelasi caz, anchetatorii incearca sa dea de urma unor bancnote, avind seriile si numerele acestora.
Contactat miercuri de agentia MEDIAFAX, Biroul de presa al DNA nu a infirmat informatiile respective.
Pe de alta parte, procurorii de caz nu pot da declaratii despre o ancheta in desfasurare intrucit urmarirea penala este secreta.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii