Mergi la conţinutul principal
"Dăm aripi educației!"

Muzeul Brăilei "Carol I" a donat 100 de cărți pentru copiii din comunitățile nevoiașe

* săptămâna trecută, s-a dat startul campaniei "Dăm aripi educației!", desfășurată până pe 29 septembrie la Brăila Mall, în parteneriat cu Muzeul Brăilei "Carol I" * brăilenii sunt îndemnați să vină la Mall, în zona Biroului de Informații și să doneze cărți și rechizite pentru copiii din comunitățile nevoiașe * campania se desfășoară concomitent în 10 mall-uri din România 

 

Miercuri, 8 septembrie, start oficial al campaniei "Dăm aripi educației!", inițiată de Brăila Mall în parteneriat cu Muzeul Brăilei "Carol I", cu un superb minirecital pregătit de doi copii talentați, elevi ai Liceului de Artă "Hariclea Darclee" din Brăila. Este vorba de Dragoș Ştefan Damian (pian), aflat sub îndrumarea prof. Mircea Petrescu, și Teodor Nectarie Buescu (vioară), sub îndrumarea prof. Iosif Cojocaru. Pe scurt, scopul campaniei "Dăm aripi educației!" este echiparea bibliotecilor școlare din 10 județe ale țării, la început de an școlar, cu cărți și rechizite noi pentru copiii din comunitățile vulnerabile. Editura "Istros" a Muzeului Brăilei "Carol I" a donat, deja, 100 de cărți pentru copiii nevoiași. Cu acest prilej, conf. univ. dr. Costin Croitoru, manager interimar al instituției, o rostit o alocuțiune. Au fost prezenți Rozalia Pîrlitu, șef Serviciul Editura "Istros", Geta Şerbănescu, muzeograf la aceeași editură a muzeului brăilean, oameni de cultură, iubitori ai muzicii culte, brăileni de toate vârstele prezenți la Brăila Mall.

"Vino la Brăila Mall și donează cărți și rechizite în cutia amenajată în zona Biroului de Informații. Implică-te și tu în proiectul "Empty Classroom" și hai să sprijinim copiii din medii defavorizate! Ia o pauză din ceea ce faci și gândește-te: cum ar fi arătat viața ta dacă nu ai fi avut niciodată abecedar? Accesul la educație al copiilor este esențial. Vino la Brăila Mall și donează cărți & rechizite care vor ajunge la copiii din comunitățile defavorizate! Avem nevoie și de ajutorul tău. Poți dona în zona special amenajată din apropierea Biroului de Informații, până pe 29 septembrie", este îndemnul inițiatorilor campaniei.

Pentru a sprijini părinții din comunitățile defavorizate, alături de World Vision România și alte 9 mall-uri din țară, Brăila Mall a lansat campania de strângere de cărți și rechizite noi pentru 5.000 de copii din medii vulnerabile, din 10 județe ale țării. Toți cei ce doresc să doneze cărți (noi sau second-hand) sau rechizite (noi) sunt așteptați în fiecare zi a săptămânii în spațiul special amenajat cu cutie de donații situat în zona Biroului de Informații. Campania "Dăm aripi educației!" se încheie pe data de 29 septembrie a.c. și se desfășoară, concomitent, în 10 dintre mall-urile NEPI Rockcastle din țară: Mega Mall București, Brăila Mall, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro