Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mutilat in unul din barurile interlopilor

Barul "Blasova", unul dintre locurile de intilnire ale interlopilor din Radu Negru si Viziru, a fost, ieri, dupa amiaza, scena unei agresiuni infioratoare, in urma careia un barbat de 42 de ani a fost la un pas de a-si pierde ochiul drept. Victima ajunsa in stare grava la spital, cu singele tisnind dintr-o artera retezata, sustine ca autorul este un tovaras de pahar, care i-a infipt un ciob in figura, insa Marian Comanescu, martor la eveniment, sustine ca barbatul ajuns la Urgente si-a implintat singur paharul in obraz.
Constantin Cristea ne-a povestit ca ieri dupa amiaza se afla la "Blasova", la masa cu Marian Comanescu si Milica Doda: "La un moment dat, din senin, Doda, care era baut, a sarit la bataie. A spart un pahar si mi l-a infipt in fata. Cu singele tisnind de sub ochi, am reusit sa scap, fugind pina pe Calea Calarasilor, de unde am luat un taxi si m-am dus la spital."
Cadrele medicale de la Spitalul Judetean - corp B au reusit cu greu sa stopeze hemoragia abundenta, deoarece ciobul de pahar ii taiase victimei un vas de singe. Dupa ce i-a fost suturata plaga adinca, barbatul a ramas citeva ore sub supravegherea medicilor, apoi a solicitat sa fie externat din spital.
Pe de alta parte, Marian Comanescu, aflat in barul Blasova in momentul evenimentului, ne-a declarat ca intre Constantin si Doda nu ar fi existat nici o altercatie: "A intrat in bar, a stat la o masa si, deodata, a inceput sa se plinga ca l-a parasit nevasta si ca vrea sa se omoare. A spart un pahar si s-a lovit singur in fata. N-a dat nimeni in el. Exista zece martori care l-au vazut cum s-a lovit de unul singur."
Politistii de la Biroul de Investigatii Criminale au declansat o ancheta, pentru a elucida imprejurarile evenimentului, urmind sa stabileasca incadrarea juridica a faptei in functie de rezultatul expertizei medico-legale.
Sotia lui Constantin, Liliana, in virsta de 35 de ani, administrator al unei societati comerciale, este suspectata de comiterea unor infractiuni economice si a disparut de la domiciliu, existind informatii ca acum s-ar afla in Germania. Surse autorizate ne-au precizat ca sotia victimei este anchetata de ofiterii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, sub aspectul comiterii infractiunii de evaziune fiscala si ca dupa efectuarea expertizei contabile se va stabili gradul de vinovatie, existind posibilitatea ca, la cererea anchetatorilor braileni, femeia sa fie adusa in tara, pentru cercetari.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii