Mergi la conţinutul principal

Musceleanu a plecat de la PPDD

Gabriel Musceleanu a decis să îşi încheie socotelile cu partidul lui Dan Diaconescu după negocierile eşuate cu UNPR la nivel local, în privinţa fuziunii prin absorbţie. Acesta a anunţat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă la fostul sediu al PPDD Brăila, că este preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului România Unită (PRU). Acesta a făcut anunţul însoţit de preşedintele PRU Bucureşti, deputatul Bogdan Diaconu, prim-vicepreşedintele partidului Augustin Hagiu, Daniel Tăbăcaru (vicepreşedinte) , Alexandru Rusu (secretar general adjunct) şi Mihai Constantinescu (preşedintele PRU Galaţi). "Pentru mine se încheie un capitol din viaţa mea politică. Astăzi (n.r. - ieri) îmi dau demisia din funcţia de preşedinte al PPDD Brăila, organizaţie pe care am condus-o aşa cum bine ştiţi în alegerile locale din 2012, dar şi la prezidenţiale. Vreau să aduc mulţumiri conducerii centrale a PRU pentru că mi-a dat şansa şi încrederea să pot să semnez adeziunea ca membru al Partidului România Unită. Începând de astăzi (n.r. - ieri), la Brăila se naşte un nou partid, care îşi doreşte lucruri pe care şi PPDD-ul în mare parte le-a dorit. Lucruri care converg, cât de cât, statutar şi din punct de vedere al doctrinei, lucruri pe care eu sper să le continui la nivel judeţean şi local. Este un capitol pe care vreau să îl las în urmă şi este o provocare politică. Am încredere în echipa PPDD, care rămâne alături de mine, atât la nivel local cât şi la nivel judeţean", a declarat Musceleanu. Acesta a precizat că aproximativ 70% din organizaţia PPDD Brăila a venit alături de el în PRU şi că are semnale foarte bune de la mulţi consilieri locali din judeţ. Trebuie specificat că în sală s-a aflat şi fostul consilier judeţean al PPDD Steliana Eftimie, care a fost eliminată din CJ Brăila după ce şi-a pierdut sprijinul partidului.

Anghelache şi Traian aproape, dar pe afară

Întrebat dacă a fost urmat în noul său partid şi de către consilierul municipal PPDD Traian Adrian şi consilierul judeţean Vasile Anghelache, Musceleanu a explicat că deşi cei doi nu sunt de acord cu doctrina UNPR, au de gând să rămână membri PPDD până când instanţa judecătorească va decide că partidul s-a dizolvat. "Eu personal am luat decizia să semnez cu PRU, dumnealor îşi duc mandatul de consilier PPDD - şi nu numai dumnealor, sunt foarte mulţi consilieri la nivel de comune care procedează la fel -, până în momentul în care partidul va fi radiat de pe lista partidelor politice şi tribunalul va da o hotărâre judecătorească prin care să definitiveze fuziunea prin absorbţie de către UNPR. După aceea, este alegerea dumnealor. Eu am semnale pozitive de la foarte mulţi consilieri că vor veni alături de noi. Atenţie! Nu vorbesc numai despre consilieri PPDD sau UNPR, cum vreţi să îi numiţi dumneavoastră", a mai completat Musceleanu, precizând totodată că deja poartă discuţii cu trei consilieri, atât membri CLM cât şi CJ Brăila, pentru a i se alătura în PRU.
Foarte interesant de precizat este faptul că, întâmplător sau nu, la câţiva metri de fostul sediu PPDD Brăila, la o terasă de pe strada Mihai Eminescu discutau la aceeaşi masă consilierii municipali Traian Adrian (PPDD), Simona Drăghincescu (PNL) şi consilierul judeţean Vasile Anghelache (PPDD).

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro