Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Musat, Anghelina si Burlusteanu doresc sa joace in Liga a III-a

Echipele divizionare brailene se apropie de incheierea primei saptamini de pregatire si, concret doar AS Viitorul Insuratei stie pe cine va conta in retur.
Formatia pregatita de Dan Asandei si Marian Stavarache se pregateste la sala de jocuri din Complexul Carantina, iar din lotul care a evoluat in tur doar Viorel Tanase, care a suferit o interventie chirurgicala in zona ligamentelor incrucisate mai este indisponibil. Daca Tanase nu va intra in calculele staff-ului tehnic nici in aceasta primavara, in schimb, un alt jucator care s-a confruntat cu o accidentare destul de serioasa in tur, Marian Samuila se pregateste acum cot la cot cu colegii lui.
La antrenamentele din aceasta saptamina au participat si trei jucatori noi, Gelu Musat de la CS Faurei, Anghelina si Burlusteanu de la Eldomir Viziru.
Pentru moment nu a intervenit nici o noutate in privinta plecarii lui Cosmin Dobre la CF Braila.
"Antrenamentele decurg in conditii foarte bune deoarece nici un jucator nu s-a prezentat la reunirea lotului cu prea multe kilograme in plus. Este de bun augur revenirea lui Samuila, dar Tanase cu siguranta va rata returul, el avind nevoie de o perioada de recuperare de cel putin sase luni. De la AS Viitorul nu pleaca nici un jucator in aceasta iarna in schimb vom incerca sa mai cooptam unul-doi fotbalisti valorosi" a declarat Paul Alexandru, presedintele AS Viitorul.
Conducerea formatiei din Insuratei incearca sa perfecteze pentru simbata o partida de verificare cu satelitul otelului Galati.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii