Ea a suferit un accident vascular in urma cu o luna si a fost internata in Spitalul Floreasca, din Bucuresti. Ulterior, dupa ce starea ei s-a ameliorat, Paula Iacob a fost transferata la Spitalul Bagdasar Arseni, pentru recuperare.
Doctorul Marius Marinescu a anuntat ca avocata a murit la ea acasa.
La finalul anului 2014, a cazut pe strada si a avut nevoie de interventia medicilor pentru ranile grave suferite. In plus, a fost suferit o fractura de sold si a avut nevoie de doua interventii chirurgicale, recuperandu-se, in vara anului 2015, intr-o clinica de profil din Romania.
Conform jurnalistilor de la stirileprotv.ro, avocata Paula Iacob s-a nascut la 20 februarie 1932, la Bucuresti. A devenit studenta la Facultatea de Drept din Bucuresti la numai 16 ani si a absolvit cursurile la varsta de 20 de ani. A fost ziarista la "Sportul popular".
Paula Iacob si-a castigat celebritatea cand l-a aparat in tribunal pe Nicu Ceausescu, fiul dictatorului Nicolae Ceausescu. Ea a fost colaboratoare a Securitatii, iar in desele aparitii TV a criticat lupta anti-coruptie si a cautionat marii corupti.
Conform hotnews.ro , ea a colaborat sub numele de cod "Gabriela" si "Ioana", o decizie fiind data in octombrie 2011 de Curtea de Apel Bucuresti. CNSAS afirma ca Paula Iacob a fost recrutata de Securitate, in calitate de informator, initial sub numele de "Gabriela" in 1952, semnand apoi un nou angajament sub numele de "Ioana" in 1970.
CNSAS a depus la dosar angajamentul acesteia, note scrise care ar fi fost semnate de Paula Iacob, cat si note ale agentilor de Securitate redactate pe baza declaratiilor acesteia. Informatiile furnizate de avocata vizau diaspora romana din Germania si jurnalisti din cadrul postului "Europa Libera".