Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Munteanu: Cu inca doi-trei jucatori ne salvam de la retrogradare

"Cu lotul actual si plus doi-trei jucatori care vor veni, vom reusi sa ne salvam de la retrogradare", a spus Munteanu.
Tehnicianul pitestean a mentionat ca doreste sa evolueze in partida amicala cu Italia, programata pe 7 februarie. "Nu stiu daca nu este prea aproape acest joc cu Italia. Imi trebuie pregatire, imi trebuie jocuri. Voi evolua in cit mai multe jocuri in perioada de pregatire. Imi doresc sa joc, dar depinde de selectioner", a adaugat Munteanu.
Dorinel Munteanu a declarat ca inca nu se gindeste la turneul final al Campionatului European. "Ma gindesc prima data pe termen scurt si abia apoi la Campionatul European. Cred ca echipa nationala e pe un drum ascendent si, desi nu va fi usor, se va califica. Ma bazez pe tot ceea ce face Piturca la nationala, genereatia actuala, pe maturizarea ei. Cred ca fiecare jucator din aceasta generatie vrea sa joace la un turneu final", a completat tehnicianul argesean.
Portarul Dumitru Hotoboc a declarat, agentiei MEDIAFAX, ca a avut unele probleme la testele medicale, dar in final a primit avizul medicilor. "Am avut niste probleme la cap. Mi-a zis doctorul ca sint putin mai nebun decit lumea din jur. Si la Jiul am avut probleme, dar depinde de starea din ziua respectiva", a spus Hotoboc.
Mijlocasul Andrei Prepelita a afirmat ca bicicleta este cel mai greu test pe care l-a avut de trecut. "Bicicleta e cea mai grea, dar ne revenim ca dupa-amiaza avem si antrenament si trebuie sa fim in forma. Muncim pentru evitarea retrogradarii, asta este singurul obiectiv al nostru in momentul de fata. Dorinel este un jucator cu experienta foarte mare si ne poate ajuta din teren", a spus Prepelita.
La vizita medicala efectuata la Institutul National de Medicina Sportiva din Bucuresti au participat 25 de fotbalisti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii