Mergi la conţinutul principal

Muncitori acuzaţi că trag mâţa de coadă

Un şantier deschis de firma grecească "Athena" pe Str. Apollo, colţ cu B-dul Dorobanţilor, a început să-i streseze la culme pe locatarii zonei. Aceştia se plâng de disconfortul produs de lucrările începute acum trei săptămâni, care se derulează cu viteza melcului. Ritmul prea lent de lucru este cu atât mai stresant cu cât, din cauza săpăturilor, intersecţia este blocată pentru traficul auto. Locatarii dau vina pe muncitori, acuzându-i că, în loc să-şi vadă de treabă, stau degeaba în mare parte din timpul de lucru, bând bere şi spărgând seminţe. "I-am văzut şi cum vând motorina din rezervorul utilajelor", ne-a spus un rezident al zonei, care a preferat să i se păstreze anonimatul.

Reprezentanţii Primăriei, cei care urmăresc lucrările firmei "Athena", ne-au declarat, însă, că nu din cauza muncitorilor se prelungeşte durata acelui şantier. "Acolo se face o operaţiune foarte complexă, o traversare subterană de legătură între noul canal colector şi cel vechi, de sub Bulevardul Dorobanţilor. Lucrarea este executată de un subcontractant, o firmă din Râmnicu Vâlcea specializată în aşa ceva şi probabil că muncitorii se mai opresc până le vine vreo piesă componentă a conductei ce se montează subteran, fără săpătură, printr-o metodă mai deosebită. Probabil că locatarii care fac reclamaţii sunt dintre cei ce se tem să nu le fie afectate casele din cauza şantierului. Aceştia pot sta liniştiţi, fiindcă s-au luat toate măsurile de protecţie necesare", ne-a explicat un specialist din cadrul Primăriei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro