Mergi la conţinutul principal
Campanie a inspectorilor ITM Brăila

"Muncește legal! Cunoaște-ți drepturile!"

* pentru a preveni apariția cazurilor de "muncă la negru", inspectorii de muncă distribuie pliante în locurile în care desfășoară acțiuni de control, cât și în piețe, centre comerciale, gări, autogări, stații de transport în comun

 

Campanie de informare desfășurată de inspectorii de muncă în municipiul și județul Brăila, în piețe, centre comerciale și stații de transport în comun, pentru conștientizarea lucrătorilor cu privire la riscurile la care se expun în momentul în care acceptă să muncească "la negru". 

"În vederea creșterii gradului de conștientizare a lucrătorilor, atât cu privire la consecințele sociale și economice negative pe care le produce munca nedeclarată cunoscută sub denumirea de "muncă la negru" și munca subdeclarată, denumită "munca la gri", cât și la drepturile, obligațiile pe care le au și riscurile la care se expun atunci când acceptă să muncească "la negru" sau "la gri", Inspecția Muncii desfășoară, prin inspectoratele teritoriale de muncă, acțiunea de informare "MUNCEȘTE LEGAL! CUNOAȘTE-ȚI DREPTURILE!", a precizat Liviu Arhire, inspector șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Brăila.

În vederea derulării în bune condiții a campaniei de informare, Inspecția Muncii a elaborat un pliant cu informații utile pentru lucrători sau potențiali lucrători, pliant care a fost adaptat cu datele de contact ale instituției, respectiv ITM Brăila.  

Inspectorii de muncă din toată țara distribuie pliante atât în locurile în care desfășoară acțiuni de control, cât și în piețe, centre comerciale, gări, autogări, stații de transport în comun, în general zone cu afluență mare de cetățeni, se mai precizează în comunicatul remis de inspectorul șef al ITM Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro