Mergi la conţinutul principal

Mulțumiri pentru toți brăilenii care au ajutat Ambulanța să își poată face datoria

* echipa Serviciului de Ambulanță Brăila a ținut să transmită un mesaj, la finele acestui an, în primul rând pentru a mulțumi tuturor celor care au făcut donații și au ajutat la combaterea răspândirii noului coronavirus * totodată, reprezentanții Ambulanței Brăila au dorit să ureze sărbători fericite tuturor brăilenilor

 

Un an agitat pentru Ambulanța Brăila, cu 40% din solicitările zilnice legate de cazuri privind noul coronavirus - asta reiese dintr-un comunicat de presă transmis de reprezentanții serviciului, menit să tragă anumite concluzii la finele lui 2020. Echipa Ambulanței Brăila a dorit cu această ocazie să transmită și un mesaj de sărbători brăilenilor.

”Ne apropiem de sfârșitul anului 2020, un an deosebit de greu de manageriat și suportat, atât de către autorități, grupuri profesionale, cât și de populație, mai ales din cauza virusului pandemic. Ambulanța Brăila și-a desfășurat activitatea într-un ritm susținut, ne-am străduit să răspundem tuturor solicitărilor, atât celor “obișnuite” (dar adesea cu gravități neobișnuite) care au existat și până la apariția pandemiei, și în plus solicitărilor legate de infecția SARS-COV-2  , (care au ajuns la circa 40% din solicitările zilnice). Pentru acestea a trebuit să învățăm «din mers», rapid și corect, să ne protejăm, prin portul unor echipamente individuale și prin dezinfecția adecvată a ambulanțelor și încăperilor. Nu a fost ușor dar, prin natura profesiei, toți colegii au înțeles și s-au adaptat acestor condiții și discipline, totul pentru a ne putea îndeplini activitatea noastră, alinarea suferințelor semenilor noștri, după puterile colectivului și dotările ambulanțelor”, se arată în cadrul comunicatului transmis de către dr. Viorica Iuga.

Totodată, reprezentanții Ambulanței Brăila au ținut să le mulțumească tuturor celor care au făcut donații de materiale pe parcursul anului, ajutând astfel la combaterea răspândirii noului coronavirus.

”Doresc să subliniez că foarte multe dintre activitățile și eforturile Ambulanței Brăila nu ar fi fost realizate sau desfășurate fără ajutorul deosebit, prompt și de mare omenie și disponibilitate al unor semeni din orașul și județul nostru, reprezentanți ai unor instituții și organizații. Aducem mulțumiri și pe această cale sponsorilor noștri, care prin gesturi, activități și achiziții de obiecte au pus umărul la ajutorarea celor din linia întâi. Astfel, am primit echipamente individuale de protecție (combinezoane, mănuși, măști, viziere) și dezinfectanți de nivel înalt pentru tegumente și suprafețe de la I.S.U. Brăila, Societatea Rodbun – Brăila, Crucea Roșie – Brăila , Fundația “Mereu Aproape”, Arhiepiscopia Dunării de Jos și Protoieria Brăila, S.C. VARD Brăila, societatea AROBS Transilvania. în mod deosebit mulțumim societății MICATIS PROD Brăila pentru achiziționarea unui aparat – nebulizator, de mare ajutor în dezinfectarea adecvată a ambulanțelor și încăperilor, de asemenea, societății RODBUN S.A. pentru achiziționarea unui dispozitiv indispensabil pentru încărcarea acumulatorilor defibrilatoarelor folosite în procedura de resuscitare cardiacă. Ambele au reprezentat un ajutor financiar substanțial, imposibil de făcut în condițiile bugetare ale S.A.J. și a urgenței necesității de achiziționare a acestor aparate. Am fost sponsorizați pe perioada de stare de alertă și urgență și de restaurante (Donaris, Expres, Red Sky) prin oferirea unor mese calde personalului aflat la datorie”, se mai arată în cadrul comunicatului.

De asemenea, echipa Ambulanței Brăila a ținut să îi asigure pe toți cetățenii care le solicită ajutorul, de colaborarea lor cât mai promptă, empatică și profesionistă.

”Vă urăm Sărbători frumos petrecute, cu toată grija pentru sănătate, numai gânduri bune pentru un Nou An care să ne redea cât mai curând viața noastră normală de înainte! Noi vom respecta deviza Ambulanței: «TOTDEAUNA ȘI TUTUROR, GATA PENTRU AJUTOR!»”, conchid reprezentanții Ambulanței.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro