Mergi la conţinutul principal

Mozaic cultural brailean

Sala de festivitati a Grupului Scolar "Ana Aslan" a gazduit, ieri, spectacolul "Mozaic cultural brailean" in cadrul programului "Saptamina educatiei globale". Prezentarea a fost realizata de elevii Liceului "Sebastian", Razvan Bran si Adriana Pehlivan. Au fost prezentate dansuri traditionale romanesti - Ansamblul "Mugurasul" - instructor Vasile Lipan de la Palatul Copiilor, dansuri si cintece traditionale ale rusilor lipoveni - coordonatori prof. Fenia Jipa Rubanov de la "Sebastian" si Maria Milea de la Scoala nr. 21, dansuri traditionale ale etniei romilor - coordonator prof. Gina Anton de la Scoala "Anton Pann", si dansuri traditionale grecesti - coordonator Roxana Samaras. Evolutia copiilor si tinerilor s-a bucurat de un real succes, elevii prezenti aplaudind si cintind odata cu cei de pe scena. Dupa fiecare moment artistic au fost prezentate in power point toate traditiile si obiceiurile minoritatilor. La spectacol au fost prezenti elevi din toate scolile brailene. De realizarea materialelor informative s-au ocupat profesorii: Adelina Gagu de la "Cerna", Liliana Marin de la "Sebastian", Nicoleta Bajno si Maria Magdalena Chirita de la Scoala nr. 24 si Liliana Canciu de la Liceul cu Program Sportiv.
Activitatea a fost organizata de Inspectoratul Scolar, inspectorul responsabil cu activitatea educativa, prof. Viorica Tanase.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

Obiectiv Vocea Brailei 2022

Continutul acestui site este proprietatea SC Double P Media SRL. Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul SC Double P Media SRL

Analiza WEB