Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mourinho se considera prea tinar pentru a fi selectioner

Tehnicianul echipei Chelsea Londra, Jose Mourinho, a declarat ca se considera prea tinar pentru a fi selectioner si a apreciat ca nu este omul potrivit pentru a prelua nationala Angliei, informeaza cotidianul AS.
"Nu sint omul potrivit pentru Anglia. Eu sint un om care lucreaza la Chelsea si ajuta Anglia prin faptul ca antreneaza mai multi jucatori din echipa nationala. Am 43 de ani si inca sint tinar pentru a fi selectioner", a declarat Mourinho.
Tehnicianul echipei londoneze a facut aceste declaratii cu ocazia ceremoniei in care a fost decorat cu Ordinul de Mare Ofiter al Infantelui Don Henrique.
Jose Mourinho a dezvaluit ca viitorul sau este foarte bine planificat, existind chiar si o data anume la care vrea sa devina selectionerul Portugaliei. "Vreau sa fiu selectionerul Portugaliei si cred ca si federatia din tara mea ma doreste pentru acest post. Momentul ideal va fi peste 12 ani, pentru a fi selectioner la Cupa Mondiala din 2018 si la Campionatul European din 2020", a spus Mourinho.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii