Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Motoriceanu, viitorul premier suspendat al Guvernului

Calin Popescu Tariceanu ar face bine sa se aseze din timp la coada la Agentia de Ocupare si Deformare Profesionala, caci in curind va ramine fara serviciu. Guvernul care inca ii mai poarta numele este pe cale sa fie dat la REMAT, in locul lui urmind sa vina alt nene, in nici un caz liberal, care sa conduca tara la fel de prost. Noua, romanilor, ne plac insa schimbarile. La fiecare alt inceput de drum ne facem sperante, tragem nadejde ca, gata, de miine va fi mai bine. Va fi pe dracu'! Nu vedeti ca avem o viata politica fara viata si fara politica? Fara politicieni adevarati, care sa-si justifice prezenta in lumea politica, fara oameni care sa stie meserie, sa faca legi si pentru noi, nu numai pentru ei. Se vorbeste acum despre o iminenta colaborare intre PD si PSD. Asta ar pune capac la toate. Va dati seama, eu, care in 2004 am votat Alianta D.A. pentru a scapa de PSD, sa ajung acum sa-i vad pe urmasii lui Adrian Nastase creionindu-mi viata din punct de vedere economic si politic. Sa-l vad pe Geoana premier? Aaa, ar fi prea tare faza. Daca
se vor intimpla chestiile astea de prost gust, va garantez ca la anul, la alegerile parlamentare, nu se vor prezenta nici 20% dintre alegatori la urne. Caci pe cine naiba sa mai alegi, ca pe oricine ai pune stampila, ala se aliaza a doua zi cu cel de care ai vrut tu sa scapi. Va intreb pentru ultima oara: in ce tara emigram saptamina viitoare?
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii