Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mort cu zile, dupa ce a intrat cu "Logan"-ul in pom

Ieri noapte, un tinar de 25 de ani, din Bucuresti, a intrat cu masina intr-un pom, in apropiere de Oprisenesti si, scapat cu viata dintre fiarele contorsionate, a murit strigind dupa ajutor, pe marginea Drumului National 2B.
Comisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere, ne-a declarat: "Robert-Albertin P., 25 ani, din Bucuresti, posesor al unui permis de conducere categoria B, din 1999, sofa "Dacia Logan" nr. B-42-ARK pe Drumul National 2B. La km 71, la Oprisenesti, conducatorul auto a adormit la volan, a parasit carosabilul si s-a tamponat violent de un copac".
Masina s-a facut zob si s-a rostogolit aproape 20 metri pe aratura, insa tinarul a supravietuit impactului extrem de violent. Ranit grav, fiindca nu purta centura de siguranta in momentul accidentului si s-a lovit in timpul rostogolirii, tinarul a reusit sa se tirasca inapoi la sosea si s-a intins linga asfalt. S-a dezbracat de puloverul negru, pentru a fi observat de soferii care treceau pe DN 2B, insa conducatorii auto nu au oprit sa-l ajute, fie pentru ca nu l-au vazut, fie pentru ca pur si simplu nu au dat doi bani pe omul care se zbatea in ghearele mortii. Bucuresteanul a fost gasit in jurul orei 5.00, teapan, chircit linga sosea. Trupul neinsufletit al tinarului a fost depus la morga Serviciului de Medicina Legala si va fi autopsiat, pentru stabilirea cauzei decesului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii