Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Moqtada Sadr cere eliberarea lui Susanne Osthoff

Liderul radical siit irakian Moqtada Sadr a cerut, vineri, intr-un comunicat, eliberarea arheologului german Susanne Osthoff, disparuta de o saptamina in Irak, relateaza AFP.
"Cerem rapitorilor lui Susanne Osthoff sa o elibereze", se arata in comunicatul liderului radical siit, care face referire si la faptul ca aceasta este de confesiune musulmana.
In virsta de 43 de ani si originara din Bavaria, Susanne Osthoff s-a convertit la Islam si locuieste de zece ani in Irak. Osthoff si soferul ei au disparut la 25 noiembrie, in regiunea Ninive, din nord-vestul Irakului.
Presedintele Consiliului central al musulmanilor din Germania, Nadeem Elyas, a cerut, vineri, "lumii islamice sa isi foloseasca influenta pe care o are asupra rapitorilor" celor doi pentru a obtine eliberarea lor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii