Skip to main content

Monodrama “Tâlharul bun la suflet”, în premieră, la Teatrul “Maria Filotti”

* spectacolul are loc sâmbătă, 30 octombrie, la Sala “Bujor Macrin” *  duminică, 31 octombrie, sunteți invitați la o nouă reprezentație a spectacolului “Conversație după înmormântare” * bilete se pot achiziționa online, pe site www.blt.ro, sau de la agenția teatrului

 

Ce facem în weekend? Mergem la Teatrul “Maria Filotti”! Sâmbâtâ, 30 octombrie, de la ora 18.00, la Sala “Bujor Macrin”, sunteți invitați să vizionați, în premieră, spectacolul “Tâlharul bun la suflet” de Conor McPherson, regia Laurențiu Blaga, o monodramă cu actorul Adelin Ilie.

Piesa lui Conor McPherson, "Tâlharul bun la suflet", povestește în tonuri comice, dar cu accente dramatice, un "incident" petrecut în viața unui delincvent irlandez de mâna a doua. "Incidentul" povestit este cel care îi marchează destinul „eroului”, aduncându-i acestuia o serie de probleme. Spectacolul are toate ingredientele unei monodrame savuroase și este o poveste spumoasă, o experiență inedită dar pe deplin utilă.

Duminică, 31 octombrie, de la ora 18.00, la Sala Mare, iubitorii de teatru sunt așteptați la un nou spectacol - “Conversație după înmormântare” de Yasmina Reza, regia Vlad Massaci. Ce se întâmplă într-o familie “bine”, într-o Franță, sau altă țară, la alegere, a zilelor noastre, în ziua înmormântării Tatălui, acel pilon și exemplu - vom vedea pe parcurs cât de bun... pentru membrii și apropiații familiei. Cum cad măștile, cum se spun adevăruri crude, cum se fac și se desfac alianțe, cum se sfârșește o seară a dezvăluirilor tulburătoare... Suspans psihologic, șase partituri actoricești minunate și o regie “camerală” de mare subtilitate și profunzime. Criza Familiei?

În distribuția spectacolului îi veți regăsi pe actorii Liviu Pintileasa, Valentin Terente, Ramona Gîngă, Monica Ivașcu, Dan Moldoveanu și Narcisa Novac.

Bilete la cele două spectacole pot fi achiziționate online pe site-ul www.blt.ro sau de la agenția teatrală, telefon 0239.613.969.

Teatrul “Maria Filotti” a luat toate măsurile pentru a garanta siguranța spectatorilor și a angajaților instituției. În contextul epidemiologic actual,  participarea la evenimente este permisă pe baza prezentării dovezii vaccinării sau trecerii prin boală. Masca de protecție trebuie purtată în toate spațiile și pe toată durata spectacolului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu