Mergi la conţinutul principal

Monica Matachi si Octavian Ciocan sint pregatiti sa-si apere titlurile nationale la poliatlon

In week-end-ul trecut la bazinul acoperit a avut loc prima competitie oficiala de natatie din acest an, etapa judeteana a Campionatului National de poliatlon rezervata categoriilor de virsta, fete 11-12 ani si baieti 11-13 ani. Copii cu virste mai mici au concurat la cinci probe obligatoriu cei mai mari la sapte, iar la finalul lor s-au alcatuit clasamentele finale, primii trei urmind sa participe la faza finala ce se va desfasura la Pitesti in perioada 23-25 martie.
Printre cistigatori s-au regasit multiplii campioni nationali Monica Matachi, Octavian Ciocan si Iulian Ionescu, sportivi pregatiti de profesoara Marinela Gogoasa.
"Matachi si Ciocan au mers bine la acest concurs. Ei sint campioni de poliatlon si firesc, la sfirsitul acestei luni, vor trebui sa-si apere titlurile la Pitesti. Acesta va fi si ultimul poliatlon la care vor participa deoarece de la anul vor trece la juniori" a declarat Marinela Gogoasa.
Evolutii bune au vut si alti inotatori care anul acesta se vor lupta pentru medalii precum Razvan Calu, Florin Jercan si Alina Ene.
"A fost un concurs reusit. Nu au fost rezultate deosebite ci unele normale pentru aceasta perioada de pregatire" a precizat profesorul Lucian Teodoru cel care s-a ocupat de organizarea competitiei.
Directia pentru Sport i-a premiat pe micutii inotatori cu diplome si genti de voiaj.

Clasamentele pe categorii de virsta:
Baieti 13 ani: 1 Octavian Ciocan, 2 Razvan Calu, 3 Rares Draghita
Baieti 12 ani: 1 Iulian Ionescu, 2 Gabriel Coceanu, 3 Robert Burtea
Baieti 11 ani: 1 Florin Jercan, 2 Cristian Popovici, 3 Adrian Cana
Fete 12 ani: 1 Monica Matachi
Fete 11 ani: 1 Alina Ene, 2 Elena Dragomir, 3 Maria Ion

"Cupa martisorului" si-a desemnat cistigatorii

In paralel cu etapa judeteana de poliatlon s-a derulat "Cupa Martisorului" concurs care a reunit la start copii de 9 si 10 ani. Rezultatele cele mai bune le-au obtinut Tiberiu Gheorghita care a cistigat trei probe in concursul baietilor de 9 ani, 50 m liber, 50 m spate si 50 m bras, Bogdan Preda cu doua locuri intii, la 50 m liber si 50 m spate, la baieti 10 ani si Ioana Pascu, tot cu doua reusite la 50 m liber si 50 m spate la fete 10 ani.
Viitorii performeri au fost stimulati cu premii de catre D.S.J. Rezultatele
"Competitia si-a atins scopul si tin sa multumesc pe aceasta cale Directiei pentru Sport pentru ca a organizat-o si ca le-a oferit micutilor sportivi diplome si ciocolata" a declarat profesorul Valeriu Stoicescu.
Clasamentele pe probe:
- 50 m liber baieti 9 ani: 1 Tiberiu Gheorghita, 2 Emil Rosianu, 3 Cristi Calin
- 50 m liber baieti 10 ani: 1 Bogdan Preda, 2 Ovidiu Panait, 3 Flavius Zaharia
- 50 m liber fete 10 ani: 1 Ioana Pascu, 2 Ana Pascu, 3 Alis Brebenel
- 50 m spate baieti 9 ani: 1 Tiberiu Gheorghita, 2 Emil Rosianu, 3 Cristi Calin
- 50 m spate baieti 10 ani: 1 Bogdan Preda, 2 Ovidiu Panait, 3 Robert Rosca
- 50 m spate fete 10 ani: 1 Ioana Pascu, 2 Ana Pascu, 3 Alis Brebenel
- 50 m bras baieti 10 ani: 1 Flavius Zaharia, 2 Ovidiu Panait, 3 Robert Rosca
- 50 m bras fete 10 ani: 1 Ana Pascu, 2 Ioana Pascu
- 50 m bras baieti 9 ani: 1 Tiberiu Gheorghita

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu