Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Monica Matachi, Alina Gratiela Ene si stafeta 4X50 m liber au punctat pentru delegatia braileana la nationalele de poliatlon

Cea mai dificila competitie de natatie pentru copii a adus scolii de natatie brailene doua noi succese, un titlu national si unul de vicecampion.
La Campionatele Nationale de poliatlon desfasurate la sfirsitul saptaminii trecute la Pitesti, printre cei peste 300 de inotatori de la toate cluburile din tara s-a numarat si o mica delegatie braileana de la Liceul cu Program Sportiv.
Cu acest prilej, Monica Matachi a cistigat sase locuri intii din sapte probe la care a participat in cele trei zile de concurs, demonstrind inca o data ca este cea mai valoroasa inotatoare de la categoria de virsta 12 ani din Romania. Este cel de al doilea titlu consecutiv de poliatlon dupa cel cucerit anul trecut, sportiva pregatita de Marinela Gogoasa fiind in acest moment una dintre inotatoarele brailene cu cele mai mari perspective de a prinde un loc pentru Olimpiada din 2012.
Cea de a doua performanta notabila pentru braileni a fost realizata tot de o fata. La categoria de virsta 11 ani, Alina Gratiela Ene, sportiva de la grupa antrenoarei emerite Gabriela Stoicescu Clinciu a cistigat doua probe, iar la 100 m liber a ocupat locul al treilea si a devenit vicecampioana de poliatlon.
O evolutie meritorie a avut-o stafeta 4X50 m mixt formata din Mihai Savescu, Cristian Popovici, Florin Jercan si Adrian Cana care s-a clasat pe locul al treilea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii