Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Momentul mult așteptat a sosit

* Dacia Unirea joacă din nou pe Municipal * sâmbătă, de la ora 11.00, formația brăileană o va întâlni pe FC Brașov, în etapa a 2-a a turului Ligii a II-a * prețul unui bilet este de 10 lei * conform protocolului medical doar 75% din numărul locurilor va putea fi ocupat * accesul pe stadion se face doar cu dovada vaccinării sau a unui test Covid

 

Exilată două sezoane la Însurăței, Dacia Unirea revine, de sâmbătă, pe Stadionul Municipal. Echipa antrenată de Florentin Petre o va întâlni pe FC Brașov, într-o partidă contând pentru etapa a 2-a a turului Ligii a II-a, sezonul competițional 2021-2022.

Este momentul mult așteptat de toată suflarea fotbalistică din orașul de la Dunăre. Dacia Unirea a promovat în acest eșalon în această vară și acum se poate reîntâlni cu suporterii pe Municipal. Echipa fanion a orașului va întâlni sâmbătă, tot o nou promovată, FC Brașov, care dispune de un buget foarte mare din partea autorităților locale, 1,5 milioane de euro. Obiectivul declarat al conducerii clubului brașovean fiind promovarea în prima ligă.

Fiind primul meci pe teren propriu din acest sezon competițional, cu spijinul suporterilor adevărați, care pot fi al 12-lea jucător, Dacia Unirea poate obține un rezultat pozitiv, mai precis să câștige, iar Florentin Petre confirmă acest lucru.

“Consider că va fi un meci dificil, cu o echipă bună, care în prima etapă a revenit de la 0-2, a egalat și putea câștiga meciul cu Viitorul Pandurii. Dar noi indiferent unde vom juca în acest tur de campionat, mergem săștigăm. Cu mentalitatea mea de învingător, cu un lot de jucători în care am mare încredere, sunt convins că vom face un meci bun sâmbătă cu Brașovul și vom obține rezultatul pe care ni-l dorim cu toții”, ne-a declarat antrenorul Florentin Petre.

Dacia Unirea a pierdut cu 3-1 la Comunal Șelimbăr după ce la pauză, a condus cu 1-0, gol marcat de Raphael Stănescu în minutul 8.

Cele mai cunoscute nume din lotul condus de Ilie Stan sunt portarul Cezar Lungu și mijlocașul Vlad Mihalcea. În etapa inaugurală a turului Ligii a II-a brașovenii au reușit să revină în meci și să egaleze. Alexandru Sabău și Horia Popa au înscris golurile care au stabilit scorul final, 2-2.

Etapa a 2-a a Ligii a II-a a început joi, 5 august, cu partida Unirea Constanța - AFC Hermannstadt, iar sâmbătă sunt programate alte cinci meciuri, printre acestea figurând și jocul de pe Stadionul Municipal dintre Dacia Unirea și FC Brașov. Runda se va încheia pe 10 august cu partida Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Steaua București, meci care va începe la ora 19.00, acesta fiind televizat.

 

Doar 2000 de spectatori au voie în tribunele Municipalului

Vă reamintim că la acest moment Stadionul Municipal are omologate 3000 de locuri în tribune, 2500 la tribuna întâi pentru suporterii echipei gazdă și 500 de locuri la tribuna a doua, pentru suporterii formației vizitatoare. Costul unui bilet este de 10 lei. Conform protocolului medical doar 75% din numărul locurilor va putea fi ocupat. Iar accesul pe stadion se face doar cu dovada vaccinării sau a unui test Covid.

 

Programul meciurilor din etapa a 2-a:

5 august, ora 17.30: Unirea Constanța - AFC Hermannstadt

7 august, ora 11.00: ACSM Politehnica Iași  - Concordia Chiajna       

7 august, ora 11.00: Dacia Unirea Brăila - Fotbal Club Brașov

7 august, ora 11.00: Unirea Slobozia - Comunal Șelimbăr

7 august, ora 11.00: Ripensia Timișoara - FC Unirea Dej

7 august, ora 13.00: Metaloglobus București – Petrolul Ploiești

8 august, ora 12.00: Fotbal Club Buzău - Universitatea Cluj

9 august, ora 16.00: Csikszereda Miercurea Ciuc – Astra Giurgiu

10 august, ora 17.00: Dunărea Călărași - Politehnica Timișoara

10 august, ora 19.00: Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Steaua
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii