Mergi la conţinutul principal

Moment de referință pentru Arashi-do Brăila

* clubul brăilean, coordonat de sensei Daniel Mihai, a obținut cele mai bune rezultate din istoria clubului, la categoriile superioare de vârstă * la naționalele de la București, Arashi-do a cucerit 16 medalii, 7 de aur, 3 de argint și 6 de bronz * cinci karateka și-au asigurat biletele pentru mondialele din Slovenia

 

Finala Campionatului Național de Karate Tradițional pentru cadeți, juniori, tineret și seniori, ediția a XXXI-a, a reprezentat un moment important în istoria clubului Arashi-do Brăila. Cei șapte finaliști brăileni, pregătiți de sensei Daniel Mihai, au obținut rezultate de excepție la Arena Romsilva din București, mai precis 16 medalii, 7 de aur, 3 de argint și 6 de bronz. Sunt cele mai bune rezultate la aceste categorii de vârstă. La competiția din acest an a fost prezent sensei Vladimir Jorga, 10 DAN, președintele Federației Europene de Karate Tradițional, care a susținut un stagiu de pregătire.

La cadeți, Arashi-do Brăila și-a trecut în palmares un titlu de vicecampion național, prin Radu Stoian.

Juniorii clubului brăilean s-au regăsit printre protagoniștii finalelor de la București. Cătălin Baciu a cucerit aurul la kumite individual. Campioni naționali la această categorie de vârstă au devenit Maria Marcu și Cătălin Baciu la embu mixt, Cătălin Baciu, Radu Stoian, Ștefan

Țandără, la kumite echipe. Maria Marcu și-a trecut în cont două medalii de bronz, la kata individual și fukugo și tot pe treapta a treia a podiumului de premiere au urcat Daria Dârnea la kumite individual precum și componenții echipei de embu mixt, Daria Dârnea și Radu Stoian. 

La tineret, sportiva din Chiscani, Ioana Radu, a fost din nou la înălțime în privința evoluțiilor și implicit a rezultatelor. Sportiva pregătită de sensei Daniel Mihai a cucerit două titluri naționale la individual, la kumite și la kogo kumite și încă unul la echipe. Ioana Radu și Alexandru Stoian au cucerit aurul la embu mixt. Campioni naționali la tineret au devenit Alexandru Stoian și Radu Stoian la embu masculin. Ioana Radu și-a trecut în cont și două medalii de argint, la kata individual și la fukugo.

Tot la tineret, Arashi-do Brăila și-a mai adăugat în palmares două medalii de bronz. Acestea au fost cucerite de Alexandru Stoian la kumite individual și la kogo kumite.

În urma finalei Campionatului Național de Karate Tradițional pentru cadeți, juniori, tineret și seniori, cinci sportivi de la Arashi-do Brăila, mai precis cei care s-au clasat pe primele două locuri și care sunt componenți ai loturilor naționale, Ioana Radu, Maria Marcu, Radu Stoian, Cătălin Baciu, Alexandru Stoian și-au asigurat biletele pentru Campionatul Mondial din Slovenia.

“Sunt cele mai bune rezultate din istoria clubului nostru la categoriile superioare de vârstă. Îi felicit pe toți cei șapte sportivi pentru evoluțiile lor și sper ca la Campionatul Mondial, cei care s-au calificat să obțină rezultate la fel de bune”, ne-a declarat sensei Daniel Mihai.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro