Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Modificari de dobinzi la depozite

Raiffeisen Bank a modificat dobinzile la depozite. De la inceputul saptaminii, dobinda la conturile curente in lei pentru persoane fizice, cit si pentru persoanele juridice si liber profesionisti, este de 25%. Dobinda pentru depozitele in lei, scadente la o luna, cu rata fluctuanta a dobinzii, pentru persoane fizice, este de 5%. Pentru depozitele in lei cu plata lunara a dobinzii si dobinda fluctuanta, persoanele juridice si liber profesionistii primesc o dobinda de 4%, pentru scadenta la o luna, trei luni, sase, noua sau 12 luni.
Pentru contul Acces Plus in lei, deschis de persoane fizice, cu sume intre 4 si 50 milioane de lei, dobinda modificata este de doua procente, iar pentru sume peste 50 de milioane de lei, dobinda este de patru procente. Carnetele de economii in lei, pentru persoanele fizice, cu scadenta la trei, sase si 12 luni, vor primi o dobinda de 3%.
Tot incepind de luni si Banca Transilvania a modificat dobinzile la depozitele in lei pentru persoanele fizice si juridice. Astfel, la depozitele clasice la termen pentru persoanele fizice si juridice noile dobinzi la termen sint: 6,25% - o luna, 5% - trei luni, 7% - sase luni, 7,5% - noua luni si 8% - 12 luni. Dobinzile la depozitele cu dobinda la vedere pentru persoane fizice si juridice sint de 6,25% - o luna, 6,75% - trei luni, 7,25% - sase luni, 7,75% pentru noua luni si un an, la acestea adaugindu-se dobinda la vedere.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii