Mergi la conţinutul principal

Modernizarea Parcării Poliţiei, de pe strada Mihail Sebastian, un vis îndepărtat

* primarul Marian Dragomir a precizat, recent, că deşi a început procedura de preluare de la Consiliul Judeţean a parcării folosite de poliţişti, de pe Strada Mihai Sebastian, lucrurile merg greoi * edilul-şef a explicat că parcarea va fi modernizată, însă va mai dura până când vor fi demarate lucrările

 

 

 

Deşi Primăria Municipiului Brăila intenţionează să modernizeze parcarea folosită de poliţişti în Centrul Istoric, pe Strada Mihail Sebastian, procedura este una greoaie. Potrivit primarului Marian Dragomir, va mai dura ceva până când imobilul respectiv va fi preluat de la Consiliul Judeţean Brăila şi până când se vor aloca fonduri pentru reabilitarea parcării. Mai exact, la proxima rectificare bugetară va fi previzionată o sumă pentru acest proiect. Context în care Dragomir a ţinut să sublinieze că procedura este una de durată.

”La Parcarea de pe Mihail Sebastian încă mai avem chestiuni legate de procedura de preluare, înscriere în carte funciară, rectificare de buget. Pentru că a fost preluată ulterior aprobării bugetului, abia la rectificarea de buget vor fi puşi banii în acest sens pentru proiect. Ceea ce înseamnă că este o chestiune de durată. Fiind în Centrul Istoric, ştiţi că ne va trebui şi avizul Direcţiei Judeţene pentru Cultură”, a afirmat Dragomir.

Reamintim că membrii CLM Brăila au aprobat, recent, un proiect de hotărâre prin care au solicitat de la Consiliul Judeţean predarea terenului în suprafaţă totală de 1.252 mp, situat pe Strada Mihail Sebastian nr. 19, pentru a-l reabilita şi a amenaja o parcare modernă. În luna iunie, CJ Brăila a aprobat proiectul de predare a terenului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro