Mergi la conţinutul principal

Modern Art 2006 - libertatea spiritului elevilor a fost evident

Galeriile de Arta au gazduit ieri vernisajul si premierea expozitiei realizate cu cele mai bune lucrari inscrise in competitia "ModernArt 2006". Au fost acordate 16 premii si mentiuni la diferite sectiuni. La Grafica, pe locul I s-a situat Cosmin Carciova - a XI-a B, iar pe locul II Cristian Urse - a XI-a B. Locul III nu s-a acordat. La pictura in schimb, s-a acordat doar locul III, care a fost ocupat de Raluca Datcu - a X-a C. La sectiunea Foto s-a acordat doar locul I - Stefan Manole - a XI-a C, la Arhitectura s-a acordat tot locul I - Cozmin Ciutacu - a XII-a C, iar la Arte decorative premiul II l-a obtinut Andreea Dache - a IX-a B. Elevii au primit premii in bani, dar si carti de arta, reviste de la sponsorii evenimentului: Scoala de Arte "Vespasian Lungu", Centrul de Creatie, Centrul Cultural "Dunarea de Jos" din Galati si Liceul de Arta. Cu aceeasi ocazie, pe simeze au fost expuse si lucrarile de atestat ale elevilor aflati in clasa a XII-a.
Directorul Liceului de Arta, prof. Adrian Simion, a felicitat pe toti cei care au lucrari expuse, apreciind ca ele arata nivelul superior de intelegere a artei plastice la care au ajuns. Din juriul concursului "Modern Art" au facut parte profesorii: Marilena Ioanid, Doru Deacu, Florin Mihailescu, Trandafira Cojocaru. Marilena Ioanid a apreciat in special lucrarile de grafica, design, foto, iar despre sectiunea arhitectura a spus ca a coplesit cu proiectele ei. In final au fost oferite premiile si diplomele.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro