Mergi la conţinutul principal

Moș Crăciun a adus cadouri la Tribunalul Brăila pentru 50 de copii aflați în centre de plasament

* ieri, cadourile au fost așezate lângă bradul aflat în holul Palatului de Justiție, însă, din cauza pandemiei, copilașii nu s-au mai putut aduna pentru a-și prelua darurile * pungile cu cadouri au fost preluate de asistenții maternali și oferite celor mici

 

Cadouri pentru 50 de copii aflați în centre de plasament, adunate în jurul bradului din holul Tribunalului Brăila.

Devenită deja tradiție, întâlnirea anuală de sărbători dintre copiii afați în plasament la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brăila, asistenții maternali și Moș Crăciun, găzduită de Palatul Justiției, s-a desfășurat anul acesta în condiții speciale, de pandemie.  Chiar dacă în contextul actual, clădirea Tribunalului Brăila nu a mai răsunat de glasurile încărcate de emoție și fericire ale copiilor, bucuria de a oferi este la fel de intensă. Cadourile, achiziționate din fondurile Asociației Magistraților din România, filiala Brăila, au ajuns miercuri la 50 de spririduși, cu vârste cuprinse între 1 an și 11 ani. „Ochii umezi, mânuțe care desfac febril cadourile ce, câteodată, sunt mai mari decât destinatarii, sunete de ambalaje sfâșiate, exclamații de bucurie, chipuri uimite la vederea jucăriilor, toate fac parte din spiritul Crăciunului. Anul acesta, asistenții maternali au preluat cadourile așezate de Moș Crăciun, în liniște, sub brăduțul frumos împodobit la DGASPC, iar copiii le vor desface în intimitatea casei. Fiecare se va bucura de un joc educativ, adecvat vârstei, dulciuri și alte surprize”, au transmis reprezentanții Tribunalului Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro