Mergi la conţinutul principal

Moş Crăciun a venit la copiii de la CF Brăila

Sunt mulţi ani de când Moş Crăciun nu a mai venit la fotbaliştii de la Centrul de copii şi juniori de la CF Brăila, însă în 2014 cei mici s-au bucurat de vizita acestuia. Şi vremea a ţinut cu organizatorii, pentru că la ora la care a început festivitatea soarele şi-a făcut apariţia, iar razele sale i-au făcut mai vioi pe cei care, mâine-poimâne, vor ajunge la echipa de seniorii a clubului fanion al oraşului Brăila. Însă, pentru a primi darurile mult aşteptate, jucătorii au trecut un test fotbalistic: au fost obligaţi să marcheze de la punctul cu var. Iar portar a fost chiar Moş Crăciun. Primul executant a fost Tudor, fiul cel mic al directorului executiv de la CF Brăila, Sorin Frunză. Cu toate că nu are decât 3 ani şi jumătate mezinul familiei Frunză l-a învins pe Moş Crăciun, prilej pentru antrenorul Alin Pânzaru de a face şi o glumă: "Mă întrebaţi ce noutăţi sunt, am făcut deja primele transferuri, Tudor şi Matei au semnat cu CF Brăila", iar tehnicianul s-a referit la cei doi copii ai lui Sorin Frunză. Festivitatea a continuat, fiecare dintre copii prezenţi au marcat apoi şi-au primit cadourile din partea clubului, festivitatea fiind oficiată de Sorin Frunză şi Alin Pânzaru. Atmosfera a fost una de sărbătoare şi pentru că ea s-a desfăşurat pe fondul muzical al colindelor specifice sărbătorilor de iarnă.
"A fost un an cu multe probleme, pe unele le-am rezolvat, pe altele nu, dar am ţinut să le facem o surpriză plăcută copiilor noştri. Le dorim tuturor sportivilor noştri şi brăilenilor multă sănătate şi tradiţionalul "La mulţi ani!", a spus cu acest prilej Valentin Avramescu, preşedintele CF Brăila.
"A fost doar începutul, la anul vom fi mult mai bine pregătiţi", a completat Vasile Popa, vicepreşedintele clubului brăilean.
Când s-a pus problema serios despre noile achiziţii, Pânzaru a fost foarte concis: "Ne vor interesa doar fotbaliştii cu caracter, ce, credeţi că, în condiţiile vitrege de la club, am fi realizat ceva dacă nu am fi avut în echipă oameni de caracter care să înţeleagă situaţia prin care trece clubul ?".
În afară de conducerea clubului, la acţiune au participat antrenorii Cătălin Teodor, Florentin Latu, Iulian Bogoş, Laurenţiu Ivan şi, nu în ultimul rând, directorul sportiv, Cristi Rusu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro