Mergi la conţinutul principal

Moş Crăciun a venit cu amenzi de aproape 20.000 lei

în perioada 21 - 26 decembrie, poliţiştii au fost în acţiune, în baruri, discoteci, pieţe şi pe şosele • s-a acţionat pentru prevenirea faptelor violente şi asigurarea ordinii publice • amenzile au curs

 

În perioada minivacanţei de Crăciun poliţiştii au acţionat în municipiu şi judeţ pentru prevenirea faptelor cu violenţă. Şoferii aflaţi în trafic au fost şi ei urmăriţi de poliţişti. În numai câteva zile, aproape 600 de persoane au fost legitimate, iar amenzile date s-au ridicat de aproape 20.000 lei.

Astfel, în perioada 21 - 26 decembrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat în municipiu şi judeţ în zona pieţelor, precum şi a celor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea ordinii publice şi prevenirea oricăror fapte ilegale. Poliţiştii au acţionat şi pe linia respectării prevederilor legale privind paza şi securitatea obiectivelor asigurate cu pază proprie sau prin societăţi specializate de pază.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 39 de societăţi comerciale, legitimate 578 de  persoane şi oprite în trafic 482 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 267 de şoferi. Poliţiştii au constatat 59 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 19.905 lei.

Dintre amenzile aplicate 48 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 4 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi 7 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro