Mergi la conţinutul principal

Moş Crăciun i-a vizitat pe baschetbaliştii de la Cuza Sport

evenimentul a avut loc săptămâna trecută în Sala Polivalentă • 130 de copii au primit diplome şi cadouri • Doiniţa Ciocan, viceprimarul municipiului, a fost prezentă în Polivalentă

 

La finalul săptămânii trecute, Moş Crăciun a venit la copiii de la clubul de baschet Cuza Sport, gruparea sportivă care a înregistrat succese deosebite în acest an. Evenimentul a avut loc în Sala Polivalentă, în faţa a peste 200 de părinţi şi bunici ai baschetbaliştilor legitimaţi la Cuza Sport. Alături de cei 130 de sportivi au fost prezenţi şi antrenorii Cătălin Ştefănescu, Liliana Ochi Roşii, Alexandru Ochi Roşii, Sorin Diaconu. A fost o festivitate foarte bine organizată de managerul clubului Mircea Totolici, la care invitaţi de onoare au fost Doiniţa Ciocan, viceprimarul municipiului Brăila, care dealtfel este prezentă la toate meciurile susţinute de echipa de seniori a clubului, şi Corina Andronache, reprezentanta Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Brăila. A fost o atmosferă de sărbătoare desfăşurată pe fondul muzical al unor cunoscute colinde româneşti.

Bineânţeles că momentul culminant al evenimentului din Sala Polivalentă a fost acela în care a apărut Moş Crăciun, ce a fost foarte generos în acest an cu micuţii baschetbalişti. Copiii l-au întâmpinat cu aplauze, iar Moş Crăciun le-a oferit diplome şi cadouri. Primele care au primit daruri au fost cele 20 de fete de la grupa antrenoarei Liliana Ochiroşii, au urmat apoi băieţii de la minibaschet şi babybaschet de la grupa aceleiaşi antrenoare. Cadouri au primit în continuare baschetbaliştii de la U13, grupă de vârstă participantă în premieră la Campionatul Naţional precum şi cei de la U16 şi U18, formate din jucători care au început sau vor începe să cocheteze cu echipa de seniori. Toţi au primit cadouri şi au făcut poze cu Moş Crăciun. În ultima parte a festivităţii au fost premiaţi şi antrenorii clubului Cuza Sport. Odată cu acest eveniment, baschetbaliştii de la Cuza Sport au intrat în vacanţă, reluarea pregătirilor, la toate grupele de vârstă, fiind programată pe 4 ianuarie 2017.

A fost un an foarte bun pentru Cuza Sport, avem două echipe, cea de U16 şi cea de U18, formate numai din brăileni, calificate la turneul semifinal şi sper ca traseul lor să nu se oprească în această penultimă fază a campionatului, iar echipa de seniori, la al doilea an de existenţă, traversează un sezon excelent. Cuza Sport este pe primul loc în grupa a 3-a şi are şanse reale să promoveze în Liga Naţională. Mi-aş dori din tot sufletul ca anul nou să ne aducă această promovare pe care o merităm şi pentru care muncim enorm la antrenamente. Baschetul are mulţi adepţi printre iubitorii de sport din Brăila, iar aceştia deja s-au familiarizat cu regulile care guvernează această disciplină sportivă”, a declarat Mircea Totolici, managerul clubului Cuza Sport.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro