Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Misu Ciobanu a mai cistigat un duel cu brailenii

Cei doi antrenori, Misu Ciobanu si Daniel Iftodi, au stabilit ca amicalul dintre Onix si CF Braila sa se dispute pe durata a doua reprize de cite 60 de minute, un adevarat maraton pe parcursul caruia fiecare formatie sa repete ceea ce a exersat in saptamina premergatoare meciului.
In formula Botas - Samuila, Moroianu, Calin, Sereteanu - Rosu, Fisie, Olenic, Rotaru - Neta, Coman, brailenii au trecut pe linga deschiderea scorului prima data prin Coman, un jucator tinar lipsit de experienta care in loc sa preia mingea pe piept si apoi sa suteze, a preferat sa o reia spre poarta cu capul si a gresit de putin tinta. Dupa putin timp celalalt atacant, Alex Neta, a sutat din intoarcere si mingea a trecut peste bara transversala dupa care, la o actiune de atac a oaspetilor, Costel Rosu a sutat de la 25 de metri in bara transversala.
Nou promovata Onix a cautat sa tina jocul cit mai departe de propriul careu si sa-si surprinda adversara prin actiuni de contraatac. Cu lectia bine invatata, gazdele au deschis scorul in minutul 20 prin Banu, dar au mai irosit pe parcursul primei reprize citeva ocazii prin Pauna si Lautaru.
In partea a doua aceeasi jucatori de la Onix s-au aflat in situatii bune de a marca, dar de fiecare data au cautat solutii complicate de finalizare si scorul nu a luat proportii. Totusi gazdele au mai inscris o data gratie reusitei lui Pauna, care a trimis mingea in plasa portii lui Mitrea dupa o centrare a lui Marculescu.
In aceasta parte a meciului, CF Braila a avut un ritm bun de joc si a trecut in trei pe linga gol. Necoara, Pascu si francezul Lamy nu au reusit sa-l invinga pe portarul lui Onix astfel ca meciul s-a incheiat cu victoria gazdelor la o diferenta de doua goluri.
Pe parcursul celei de a doua reprize, formatia braileana a avut in teren doi fotbalisti francezi, un fundas central, Agro Parfait si un atacant, Mossar Lamy, insa nici unul dintre ei nu l-au impresionat pe Daniel Iftodi. S-a remarcat insa fundasul stinga Ionica Sereteanu un jucator de banda stinga in virsta de 20 de ani venit in probe de la echipa a doua a Gloriei Bistrita.
In repriza secunda, CF Braila a evoluat in formula Mitrea - Zagan, Parfait, V. Nicolae, Sereteanu - Stanciu, Pascu, Costache, Necoara - Lupu, Lamy.
Deoarece au acuzat usoare probleme medicale, Bosoi si Mindroasa au fost menajati in acest meci, pentru a putea evolua in partida de cupa, de miercurea viitoare cu CSM Rm. Sarat.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii