Mergi la conţinutul principal

Misiunile jandarmilor brăileni pentru protejarea populației

* în perioada 9 – 12 noiembrie,  jandarmii brăileni au aplicat 131 avertismente scrise și 67 amenzi în valoare de peste 32.000 lei  pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală

 

 

 

Jandarmii sunt în acţiune în locuri aglomerate pentru prevenirea răspândirii Covid – 19. Astfel, în perioada 09 – 12 noiembrie, jandarmii brăileni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară pe raza județului Brăila, în zone aglomerate, piețe și stații de autobuz. În urma desfășurării acțiunilor au fost aplicate 131 avertismente scrise și 67 amenzi în valoare de 32.650 lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. „Recomandăm cetățenilor să evite aglomerațiile și să respecte măsurile de protecție individuală, pentru a limita răspândirea infecțiilor și pentru a evita îmbolnăvirile în rândul celor dragi. Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci dorim ca toți să conștientizeze faptul că, sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante, sens în care nu vom tolera nicio încălcare a legii. Suntem și vom fi prezenți permanent la datorie și aplicăm legea în litera și spiritul ei”, se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro