Mergi la conţinutul principal

Misiune economica a Regiunii Veneto Italia

Un grup de oameni de afaceri italieni din Regiunea Veneto a fost prezent ieri in Braila in cadrul unei delegatii la invitatia Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est si a Camerei locale de Comert Industrie si Agricultura. Actiunea face parte din misiunea economica italiana din partea Sistemului formativ al IMM din aceasta regiune in contextul in care mediul de afaceri din regiunea italiana si-a declarat disponibilitatea de a derula proiecte investitionale in Regiunea de Dezvoltare Sud-Est.
Important de mentionat este faptul ca din delegatie fac parte reprezentanti ai unor asociatii profesionale si patronale din segmentul intreprinderilor mici si mijlocii si cooperatie din regiunea Veneto.
Conducerea ADR SE a prezentat in amanunt oamenilor de afaceri oportunitatile investitionale prin prisma accesarii din 2007 a fondurilor structurale puse la dispozitie de comunitatea europeana. Practic, asa cum a explicat dr. Paolo Tosi, din partea delegatiei italiene, mediul de afaceri al regiunii Veneto este interesat de posibilitatea participarii la absorbtia de fonduri structurale care vor finanta programe de interes regional. Tosi a explicat ca a avut deja contacte cu reprezentanti ai comunitatilor din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, nominalizind Tulcea, si ca cel putin pe segmentul turism a fost identificata o serie de potentiale parteneriate pentru exploatarea potentialului Deltei Dunarii.
De la Braila, delegatia de italieni s-a deplasat la Galati, in agenda de lucru a delegatiei economice figurind apoi o vizita si in judetul Vrancea, in localitatea Odobesti.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro