Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mirii anului 2005, invitati la Teatrul "Maria Filotti"

Ca si anul trecut, Teatrul "Maria Filotti" a invitat la spectacol toate perechile care si-au unit destinele in anul precedent. Cei mai norocosi dintre mirii anului 2005 vor fi rasplatiti cu premii consistente ce vor fi oferite in urma tragerilor la sorti din cadrul tombolei. Acestea vor consta in excursii, tinute de seara, cosmetice, obiecte de podoaba, decoratiuni interioare si invitatii permanente la teatru.
Directorul Veronica Dobrin a precizat ca actiunea s-a permanentizat deja in viata culturala a orasului si ca in acest an s-a bucurat de sprijinul Serviciului de Stare Civila din cadrul Primariei Braila, care a selectionat familii constituite in anul calendaristic precedent. Toate aceste familii au primit deja invitatii, insa la actiunea de vineri pot participa toate familiile formate in anul 2005. Toti sint asteptati vineri, la ora 18.30, sa vizioneze comedia "Sosesc deseara" de Tudor Musatescu, in regia lui Mihai Bisericanu, dupa care vor participa la tombola.
Organizatori sint Primaria Braila, Teatrul "Maria Filotti" si Consiliul Local al Tinerilor, care au fost sprijiniti in actiunea lor de Agentiile de Turism "Obiectiv Tour" si "Escapada" si firmele: "Miss Befany", "Avon", "Dexter" si "Amanita". Cu aceeasi ocazie, spectatorii ii vor putea admira trupa de dans "Swift", coordonata de Paula Stoia. Partenerii media ai evenimentului sint: cotidianul "Obiectiv - Vocea Brailei", Radio "Mix", si televiziunile "Mega TV" si "Antena 1".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii